МИНИСТАР ВУЛИН: Ђилас разуме језик новца, али ништа не зна о лојалности или пријатељству

Novosti online

07. 11. 2020. у 22:04

МИНИСТАР ВУЛИН: Ђилас разуме језик новца, али ништа не зна о лојалности или пријатељству

Александар Вулин

МИНИСТАР полиције Александар Вулин се огласио поводом изјаве Драгана Ђиласа о односу председника Вучића и Доналда Трампа, као и о наводном угрожавању српских интереса. Изјаву преносимо у целости:

ЂИЛАС разуме језика новца али ништа не зна о лојалности или пријатељству он је своје пријатеље напуштао чим би пали са власти и не може да разуме да постоје људи који знају шта је верност и захвалност.

Вучић је одбио да нападне Меркел када је напала и њена партија, да нападне Ципраса када је остао без власти, одбио је да се одрекне Орбана када је то тражила ЕУ, није пристао да се одрекне председника Сија када су му претили санкцијама , једини имао храбрости да не уведе санкције Русији бранећи пријатеља Путина и братску Русију по цену каријере и напада великих и моћних, зато што је такав, зато што зна шта је лојалност и захвалност Вучић није ударио ни Трамапа када је најслабији, поштујући што је Трамп био спреман да почне мењати Америчку политику према Србији.

Људи као Вучић знају да се пријатељ бира и заслужује и уз њих се остаје и када је тешко, зато пријатељи и постоје, такви су Срби. Ђилас то никада неће разумети

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)