ВУЛИН СА ХАРЧЕНКОМ: Састанак о сарадњи Србије и Русије у области безбедности

Танјуг

02. 11. 2020. у 12:32

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин разговарао је данас са амбасадором Русије у Београду Александром Боцан-Харченком о наставку сарадње две земље у области безбедности.

ВУЛИН СА ХАРЧЕНКОМ: Састанак о сарадњи Србије и Русије у области безбедности

Фото: МУП Србије

Вулин је истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити сарадњу са свим безбедносним институцијама Русије посебно у области борбе против тероризма, организованог и високотехнолошког криминала, илегалне трговине наркотицима, као и у области ванредних ситуација.

Према његовим речима, обуке полицијских службеника, које су спровођене у сарадњи са Саветом безбедности Русије, Министарством унутрашњих послова, Федералном службом обезбеђења, Федералном службом војске Националне гарде и другим институцијама биће настављене по нормализацији епидемиолошке ситуације.

Фото: МУП Србије

Амбасадор Харченко нагласио је да је сарадња у области безбедности две земље добра и да постоји простор за њено даље унапређење кроз нове иницијативе и заједничке пројекте.

Харченко је изразио захвалност министру Вулину на личном ангажману којим је допринео унапређењу сарадње две земље у области одбране.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)