ХАОС НА ПРВОМ САСТАНКУ: Ево зашто је Зорана избацила Бајатовића

В.Н:

31. 10. 2020. у 16:05

ХАОС НА ПРВОМ САСТАНКУ: Ево зашто је Зорана избацила Бајатовића

Зорана Михајловић

НА првом састанку "старих ривала" потпредседнице Владе Србије и министарке рударства и енергетике Зоране Михајловић и директора "Србијагаса" Душана Бајатовића одмах су избили на површину стари сукоби и све је окончано тако што је директор "Србијагаса" - удаљен са састанка!

Министарка је наиме сазвала састанак са директорима јавних предузећа из свог ресора међу којима је био и Бајатовић.

Како сазнајемо, Михајловићева  је на почетку питала Бајатовића где су му сарадници, с обзиром на јасну иснтрукцију да директори на први, важан састанак дођу са најближим сарадницима како би се упознали и утврдили принципе рада са новом министарком.

Бајатовић се правдао тиме да су „или на путу или су болесни или имају друге обавезе“.

- Шта они могу да знају што ја не знам? Ја сам ту. Осећам се као да сам у министарству војном - рекао је он.

Душан Бајатовић

Министарка је одговорила да не види у чему је проблем шта је то тако страшно тражила. 

- На први важан састанак у ресору зове вас потпредседница Владе и поштовање према овој Влади исказујете на начин што дођете са сарадником како је и затражено. А сарадника имате Богу хвала довољно. Ово је непоштовање, не према мени него према Влади Србије. Молим Вас напустите састанак, не можете да присуствујете - рекла је Михајловићева.
Након што је Бајатовић одбио да напусти састанак, на молбу потпредседнице Владе, наводно,  служба обезбеђења га је удаљила са састанка.

Бајатовић није желео да коментарише инцидент.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (19)

Dragan

01.11.2020. 08:04

Ko koga u ovoj guzvi ,videce se za sad Zorana vodi a da svak treba da radi poso zasta je placen ,pa treba. Sta je priorutet to je Zorana u pravu,a dosta je i bilo "Poslanici primaju dobru platu i dnevnice a bojkotuju rad skupstine"ako primas platu za taj poso treba i da ga postujes i radis.

Paja

01.11.2020. 19:41

Sramota ličnu netrpeljivost prenose u rad državnih organa poistovećujući se sa vladom i državom, shvatite već jednom da ste vi samo sluge o ig naroda i da za svoj nerad primate debele prinadležnosti.