ЦВИЈАНОВИЋ ЧЕСТИТАЛА БРНАБИЋ: За РС важна снажна Србија

Танјуг

28. 10. 2020. у 23:33

ЦВИЈАНОВИЋ ЧЕСТИТАЛА БРНАБИЋ: За РС важна снажна Србија

Жељка Цвијановић / Фото Д. Поздеровић

ПРЕДСЕДНИЦА Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је вечерас Ани Брнабић избор за председницу Владе Србије и поручила да је за РС и њене грађане од изузетне важности снажна и просперитетна Србија, као регионални лидер и незаобилазни фактор мира и стабилности.

"С обзиром на наше чврсте везе у свим областима, од политичких и економских, до културних и институционалних, желим и овом приликом да истакнем снажну опредељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Републике Србије", поручила је Цвијановић у честитки упућеној у име грађана РС и у своје име.

Она је изразила уверење да ће Брнабић, заједно са министрима у новоизабраној влади, наставити да води одговорну и политику континуитета, која ће Србији обезбедити даљи економски и свеукупни развој.

"Уз искрено уверење да ће Република Србија успешно наставити пут реформи, као и даљу афирмацију како на унутрашњем, тако и на међународном плану, срдачно Вас поздрављам и желим много успеха у будућем раду", поручила је Цвијановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)