СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОБЕЛЕЖИЛА СЛАВУ: Прослави присуствовао и председник Вучић - домаћин Бранислав Недимовић (ФОТО)

Танјуг

27. 10. 2020. у 13:00

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОБЕЛЕЖИЛА СЛАВУ: Прослави присуствовао и председник Вучић - домаћин Бранислав Недимовић (ФОТО)

Фото: Танјуг

СРПСКА напредна странка обележила је данас страначку славу, Свету Петку, са мање гостију него раније и уз поруку да се морамо сви држати заједно у борби против короне, како би сачували здравље нације, а тиме и Србију.

Домаћин славе ове године је био министар Бранислав Недимовић, а обележавању је присуствовао и председник Александар Вучић, који је свима честивао славу.

Присуствовали су и потпредседници СНС Марија Обрадовић, Марко Ђурић, функционери Јадранка Јоксимовић, Никола Селаковић, Дарко Глишић, Драган Стевановић, Горан Весић, Зоран Ђорђевић и други чланови странке.

Недимовић је рекао да се слава овог пута обележава у тренутку у којем сви морају да воде рачуна о оном најважнијем - животу и здрављу.

- Сви морамо бити заједно да бисмо сачували Србију и морамо победити овај вирус - рекао је Недимовић.

Фото: Танјуг

Он је истакао да данас нема много људи на обележавању славе, која је ове године организована уз поштовање препорука Кризног штаба, јер су на првом месту здравље и потреба да се сви сачувају.

Навео је и да су жене, чија је заштитиница Света Петка, стуб сваке породице и стуб СНС, које препознају стабилност, сигурност и правац у којем друштво мора да се креће.

Фото: Танјуг

Прошле године, каже, мало ко би поверовао у то да је неко говорио о свему што је сада снашло свет.

Недимовић је указао и да нема сумње да је СНС најпозванија и најодоговорнија у месецима испред нас, да сачува Србију, да помогне да буде боља него што је била пре него што је све почело.

- Немојте заборавити бројке које показују да смо ојачали, постали снажни, после дугог низа година, пре свега захваљујући Александру Вучићу и СНС. Хвала свима који су данас дошли, и који нису, који су били уз нас у јуну, марту и сваком јуну и марту, сваке године, јер су били искрено уз нас. Хвала свима што из месеца у месец растемо - рекао је Недимовић.

Он је грађанима, члановима и председнику Србије захвалио на свему што раде за Србију.

- Немамо другу земљу, морамо да је чувамо - рекао је Недимовић.

Обележавању славе присуствовало је мање чланова и гостију него ранијих година, због епидемиолошке ситуације, а сви у седиштву СНС носили су маске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)