ВУЧЕВИЋ О НАПАДИМА НА ПРЕДСЕДНИКА: Знају да Вучић у борби против мафије неће штедети никога!

Novosti online

26. 10. 2020. у 09:48

ВУЧЕВИЋ О НАПАДИМА НА ПРЕДСЕДНИКА: Знају да Вучић у борби против мафије неће штедети никога!

Фото Н. Карлић

НИСУ случајни све бруталнији напади на нашег председника Александра Вучића и чланове његове породице, у медијима тајкуна Ђиласа и Шолака, оценио је потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

- Чим је најавио да држава креће у немилосрдни обрачун са криминалом, кренула је нова хајка на њега. По већ уиграном сценарију лажи и манипулација почели су да праве покретне мете од чланова његове породице, да их доводе у вези са осуђиваним тајкунима и нарко- дилерима, износе разне бљувотине и лажи. На тајкунским телевизијама креира се опасна атмосфера, попут оне која је претходила убиству премијера Ђинђића. И на све то ћути лажна елита и лажни борци за људска права, медијске слободе и част новинарске професије. Само су још једном потвдили да су лажни, да се иза њихових имена и удружења крију обични тајкунски плаћеници! А тек што су се ти уплашили! Престрављени су зато сто знају да Вучић у борби против мафије неће штедети никога. Па тај исти медијски магнат који је „ловио секунде РТС –а“, познат је по свом дружењу и везама са осуђеним нарко – дилерима, и зато се плаши удара на мафију. Овакве кампање напада да председника Вучића и његову породицу само су доказ немоћи и примитивизма назови опозиције, тајкуна и ловаца на народне паре. Издржао је председник Вучић разне кампање које су вођење против њега, и споља и изнутра. Издржаће и ову фашистичку пропаганду тајкунских медија, али неће дозволити да Србијом хара мафија, и увек ће се борити против оних који су на власти напунили своје џепове, као што су Ђиласове фирме, док је био градоначелник Београда, оствариле приход од 300 милиона евра. Они добро знају да неће успети лажима и претњама да зауставе председника Александра Вучића, и зато су у паници. Борба државе против криминала биће немилосрдна, и нико неће моћи да се игра са државом и народним парама! - изричит је он.


(Град Нови Сад)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нису случајни све бруталнији напади на нашег председника Александра Вучића и чланове његове породице, у медијима тајкуна Ђиласа и Шолака. Чим је најавио да држава креће у немилосрдни обрачун са криминалом, кренула је нова хајка на њега. По већ уиграном сценарију лажи и манипулација почели су да праве покретне мете од чланова његове породице, да их доводе у вези са осуђиваним тајкунима и нарко- дилерима, износе разне бљувотине и лажи. На тајкунским телевизијама креира се опасна атмосфера, попут оне која је претходила убиству премијера Ђинђића. И на све то ћути лажна елита и лажни борци за људска права, медијске слободе и част новинарске професије. Само су још једном потвдили да су лажни, да се иза њихових имена и удружења крију обични тајкунски плаћеници! А тек што су се ти уплашили! Престрављени су зато сто знају да Вучић у борби против мафије неће штедети никога. Па тај исти медијски магнат који је „ловио секунде РТС –а“, познат је по свом дружењу и везама са осуђеним нарко – дилерима, и зато се плаши удара на мафију. Овакве кампање напада да председника Вучића и његову породицу само су доказ немоћи и примитивизма назови опозиције, тајкуна и ловаца на народне паре. Издржао је председник Вучић разне кампање које су вођење против њега, и споља и изнутра. Издржаће и ову фашистичку пропаганду тајкунских медија, али неће дозволити да Србијом хара мафија, и увек ће се борити против оних који су на власти напунили своје џепове, као што су Ђиласове фирме, док је био градоначелник Београда, оствариле приход од 300 милиона евра. Они добро знају да неће успети лажима и претњама да зауставе председника Александра Вучића, и зато су у паници. Борба државе против криминала биће немилосрдна, и нико неће моћи да се игра са државом и народним парама! #milosvucevic #potpredsednik #srpskanaprednastranka

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik) on Oct 26, 2020 at 1:25am PDT

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (66)

Miroslav

26.10.2020. 11:15

Najoštrije osuđujem napad na predsednika i njegovu porodicu. Službe moraju da zaštite predsednika i njegovu porodicu pre svega. Borba je zvanično i počela verujem daće itekako dati dobre rezultate stopa kriminala u našoj zemlji svedena je na minimum.