ПРВА ИЗЈАВА МИНИСТАРКЕ ВУЈОВИЋ: Дужност која ми буде поверена обављаћу часно и посвећено, као што сам то чинила и до сада!

В.Н.

25. 10. 2020. у 15:49

ПРВА ИЗЈАВА МИНИСТАРКЕ ВУЈОВИЋ: Дужност која ми буде поверена обављаћу часно и посвећено, као што сам то чинила и до сада!

Фото: И. Маринковић

- ПРЕ свега, желим да захвалим председнику Александр Вучићу и мандатарки за састав Владе Србије госпођи Ани Брнабић на указаном поверењу.

- За мене је ово велика част, а истовремено и велика одговорност. Дужност која ми буде поверена обављаћу часно и посвећено, као што сам то чинила и до сада, и трудићу се да оправдам поверење своје странке, а превасходно грађана који су на изборима историјску подршку пружили управо Српској напредној странци. Не могу да не поменем да сам поносна што су жене у оволиком броју предложене за чланице Владе. Ово је историјски тренутак за Србију који потврђује зрелост нашег друштва и огроман напредак на пољу родне равноправности. Жене су све видљивије у друштву али и у политичком животу и посебно ме радује што их је све више на кључним позицијама од суштинског значаја за будућност наше земље и народа - истакла је нова министарка у влади Србије Ирена Вујовић.

- Нову Владу чека тежак посао и период пун изазова. Верујем у политику рада и резултата, а дужност и обавеза свих нас према Србији и грађанима који су гласали за будућност и континуирани развој наше земље је да након формирања нове Владе уложимо максималне напоре да дефинисане циљеве остваримо. Сигурна сам да ћемо заједничким снагама и тимским радом успети у томе - закључила је нова министарка заштите животне средине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)