АКО СЕ ОВАКО НАСТАВИ, МОЖЕМО УЋИ У ЈЕЗИВУ КРИЗУ! Вучић апелује на грађане да буду опрезни због короне

Novosti online

25. 10. 2020. у 11:57

АКО СЕ ОВАКО НАСТАВИ, МОЖЕМО УЋИ У ЈЕЗИВУ КРИЗУ! Вучић апелује на грађане да буду опрезни због короне

Фото: И. Маринковић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да "ако се овако настави, Србија ће ући у језиву кризу у очувању живота, здравственог система", те да ће све пратити "економски проблеми".

- Ми да затворимо економију у овом тренутку не можемо! - рекао је Вучић.

Председник је додао да не смемо економски да заостајемо за другима.

- И данас је тежак дан за нас, вероватно једна од најтежић недеља, биће између 600 и 700 заражених, број људи у болницама се повећава. Да би људи разумели - када имамо између 80 и 100 више хоспитализованих него отпуштених, ми попунимо једну болницу - рекао је председник и додао:

- Ситуација је у Београду је убедљиво најгора. Људи морају да схвате да је то огромно оптерећење не само за лекаре, већ и за нашу државу - изјавио је Вучић и замолио људе да буду опрезни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Dragan

26.10.2020. 02:04

Strah od virusa korona je u ovom trenutku opravdan jer smo suočeni s nečim o čemu nemamo dovoljno saznanja i o nečemu što nam je potpuno novo. Zato moramo sačuvati bistrinu rasuđivanja i u ovom trenutku pokazati solidarnost, društvenu odgovornost i humanost kako bi pomogli a i zaštitili sebe i druge oko nas a pre svega naše porodice.

Mily

26.10.2020. 08:36

Cuvajmo se medju sobom, jer Korona je vrlo nepredvidiva i nikad ne znamo koliko losa moze biti epidemioloska situacija u buducnosti! Vakcine koje treba da stignu omogucice nam da se na najbolji nacin izborimo sa datim problemom i izadjemo kao pobednici.