ТРЕБАЛО ЈЕ УХАПСИТИ СРПСКОГ СВЕШТЕНИКА: Ветерани терористичке ОВК бесни због уклањања албанске заставе са Кошара

Novosti online

15. 10. 2020. у 16:07

ТРЕБАЛО ЈЕ УХАПСИТИ СРПСКОГ СВЕШТЕНИКА: Ветерани терористичке ОВК бесни због уклањања албанске заставе са Кошара

Фото: Новости

ОРГАНИЗАЦИЈА ратних ветерана ОВК реаговала је данас, након што је српски свештеник уклонио албанску заставу са карауле Кошаре, окривљујуц́и косовске институције да не воде рачуна о споменицима, преноси Зери.

Вршилац дужности председника Огранизације ратних ветерана ОВК Фатон Кљинаку истакао је да су обавештени преко медија о "овом скандалу", док за то криве институције које не воде рачуна о тим споменицима.

- Видели смо вест у медијима. Лоше је што косовске институције не воде рачуна о гробљима, надгробним споменицима и споменицима, о чему морају да се брину и општинске и централне институције. О сваком споменику треба бринути - рекао је Кљинаку за Зери.

 

Такође је окривио правосудне институције које нису успеле да ухапсе особу која се види како уклања албанску заставу на Кошарама.

- У овом случају,  да је тзв. Косово имало правосудне органе, требало је да буде одмах ухапшен, овим чином је увредио све вредности албанске нације - додао је Кљинаку.

Српски медији известили су данас да је свештеник из Београда 10. октобра уклонио албанску заставу коју је 1999. године ОВК поставила на Кошарама.

(Косово онлине)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)