ОДНЕЛИ ИХ НА НЕПОЗНАТУ ЛОКАЦИЈУ: Лутовчеви износе ствари из централе

В. Н.

08. 10. 2020. у 14:17

ОДНЕЛИ ИХ НА НЕПОЗНАТУ ЛОКАЦИЈУ: Лутовчеви износе ствари из централе

Фото: В.Н.

ИЗ централе Демократске странке у Нушићевој улици у Београду данас око подне изнети су компјутери и друга опрема и однети на непознату локацију, а читава операција изведена је у присуству Ивана Петровића, пословног директора странке и блиског сарадника Зорана Лутовца.

Ствари из просторија ДС унети су у аутомобил шабачких регистрација.

- Људи Зорана Лутовца упали су без знања секретаријата у просторије ДС и отуђили ствари које су власништво странке, неке су купљене, неке дониране. За две године колико се налазио на челу Дс, Лутовац није унео ни 100 грама кафе, ниједну оловку, али зато је први када треба да се узме. То што су ствари одвежене колима шабачке регистрација јасно говори да иза свега стоје Душан Петровић и Драган Ђилас, а да Лутовац само спроводи њихове налоге - каже нам извор из струје демократа која је недавно за председника изабрала Бранислава Лечића.

Фото: В.Н.

Ово, додаје, није први пут да Лутовац шаље своје присталице да неовлашћено упадају у просторије ДС. Његова заменица Драгана Ракић је на дан страначких избора са групом од око 50 људи ушла у централу странке, ломили су бирачке кутије и уништавали изборни материјал. Када су чланови Организационог одбора на челу са Видом Огњеновић напустили просторије у Нушићевој, Лутовчева "екипа" је променила браву на улазним вратима.

Фото: В.Н.

Иначе, директор странке Иван Петровић је у јеку превирања између две струје у ДС био тај који је преко курира запосленима у странци уручио одлуку Лутовца да су суспендовани и да морају да се удаље с посла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)