НАЧЕЛНИК ПУ ШАБАЦ: Зеленовић износи неистините тврдње

Novosti online

06. 10. 2020. у 23:56

ПОВОДОМ изјаве Небојше Зеленовића огласио се и начелник Полицијске управе Шабац Зоран Јевђенић.

НАЧЕЛНИК ПУ ШАБАЦ: Зеленовић износи неистините тврдње

Фото: Принтскрин Телевизија Шабац

 

Апсолутно су нетачне тврдње Небојше Зеленовића да полиција вечерас није реаговала по пријави чланова Градске изборне комисије у Шапцу. Истина је да је полиција је одмах по пријави председника Градске изборне комисије Будимира Павловића, да се испред зграде општине окупило више лице која не дозвољавају члановима ГИК-а да напусте зграду општине, изашла на лице места.

Патрола полиције је утврдила да се на неких 20-ак метара од зграде општине налази група људи који су рекли да су дошли како би заштитили изборну вољу грађана, а том приликом није било никаквог нарушавања јавног реда и мира, нити је било ко блокирао улазе зграде општине Шабац у којој заседа Градска изборна комисија.

Такође, полиција је поступила и по пријави Будимира Павловића да се на првом спрату зграде општине налазе људи који онемогућавају рад ГИК-а, а уласком у зграду општину такође је утврђено да нема никаквог нарушавања јавног реда и мира, нити се било ко од присутних у згради жалио да је на било који начин угрожен. Тачније, никакве противзаконите радње нису утврђене приликом изласка припадника полиције на лице места, а о свему је обавештено и Основно јавно тужилаштво у Шапцу.

Позивам и Небојшу Зеленовића и све друге да на злоупотребљавају полицију у политичке сврхе нетачним тврдњама да није реаговала и на тај начин обмањују грађане."

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)