ДОСТА ЈЕ ИЗМОТАВАЊА, НИСМО НАИВНИ БЕДАЦИ: Зоран Милановић послао поруку Србији

Јурица Керблер - Стални Дописник из Загреба

29. 09. 2020. у 19:42

ДОСТА ЈЕ ИЗМОТАВАЊА, НИСМО НАИВНИ БЕДАЦИ: Зоран Милановић послао поруку Србији

Фото АП

СА Београдом се мора озбиљније разговарати. Комшије ће морати да покажу више добре воље да се пронађе готово две хиљаде синова и кћери који су нестали - казао је хрватски председник Зоран Милановић у Бјеловару, где је учествовао на прослави града и дана бјеловарских бранитеља.

- Доста је измотавања, јер сви знамо што се догађало и нисмо наивни бедаци.

Приговорио је што је по мајору Милану Тепићу у Београду названа улица, а Милановић каже да је због тога што је дигнуо у ваздух складиште оружја погинуло 11 хрватских бранитеља. ”Што деца о том мајору уче у Србији”, упитао је Милановић, описавши ЈНА у том часу као ”војскуј на издисају”.

- Мајор је донео сулуду одлуку и ту се човек мора да пита што је то ушло у ту главу и који је то одгој био да га се на тако нешто навело”.

Хрватски је председник констатовао да се ”од лудила не може да одбрани -  а да то оружје из складишта није претило ни Србији, ни Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Kole

29.09.2020. 22:13

Vidi ustaško govedo kako laje! Ti ćeš da šalješ nekome poruke strvinaru! Srbija što pre da tuži hrvate za genocid i etničko čišćenje,za ratni zločin i zločin protiv čovećnosti ali i njihove mentore i pomagače eu i nato.