СВЕ МАЊЕ ПРИСУТНИХ НА САСТАНЦИМА ДЕЛА ОПОЗИЦИЈЕ: Јеремић хоће да јача странку

В.Н.

25. 09. 2020. у 07:30

СВЕ МАЊЕ ПРИСУТНИХ НА САСТАНЦИМА ДЕЛА ОПОЗИЦИЈЕ: Јеремић хоће да јача странку

Вук Јеремић

ПОТПРЕДСЕДНИК Народне странке Мирослав Алексић позвао је део опозиције, који је за синоћ имао заказан састанак у седишту Нове странке, да се "максимално фокусирају на изградњу страначких инфраструктура, да обилазе Србију и у директном контакту са људима објашњавају шта се дешава у држави, јер немају подршку медија".

- А доћи ће моменат када ћемо сести за сто и договорити се о чему треба да се прича - казао је Алексић, одговарајући на питање зашто представници Удружене опозиције Србије (УОС) не учествују у разговорима представника опозиције које је иницирао председник СДС Борис Тадић.

- Странке које су изашле на изборе покушавају да изграде неку своју стратегију. Немам ништа против тога да се договарају, али мислим да у овом моменту ми имамо неку другу агенду.

На првом састанку опозиције у организацији Тадићеве СДС, Удружену опозицију представљао је Јанко Веселиновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

slavica

25.09.2020. 09:53

Najbolje bi bilo da se svi trenuno aktuelni opozicioni lideri povuku sa političke scene i da ustupe mesto madim, nekompromitovanim liderima. Gospodo, imali ste priliku, pometeni ste svojom zaslugom! Izgubili ste od najgore ikad izabrane vlasti u Srbiji. I vi očekujete da se revanširate. E, neće moći! Pa nije ni narod toliko glup! Ko od vas, sitnih duša, misli dobro Srbiji, da se mane politike. Za vas je politika borba za vaše sitne interese, nije borba za dobrobit naroda. Ni vlast nije bolja, daleko od toga, sve sama propalica na vlasti. Ali preživeli, istrošeni i nemoćnio politički patuljci ne mogu tu ništa da promene.