НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ: Вучић промовише генијалце - нова категорија на сајту председника

Novosti online

24. 09. 2020. у 16:08

НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ: Вучић промовише генијалце - нова категорија на сајту председника

Фото: Инстаграм

АЛЕКСАНДАР Вучић објавио је данас на Инстраграм профилу buducnostsrbijeav да ће од сутра грађани на званичној интернет презентацији председника Србије моћи да се на категорији "Најбоље из Србије" упознају са успешним пројектима и идејама појединаца широм земље.

- На званичној интернет презентацији председника Републике Србије Александра Вучића, од сутра ће бити доступна категорија "Најбоље из Србије" на којој ће грађани моћи да прочитају текстове о успешним пројектима, иновативним идејама и појединцима који су својим радом, залагањем, храброшћу и пожртвованошћу заслужили да буду представљени. Ово је истовремено прилика за медије да пронађу инспирацију у причама о „малим“ али значајним и несвакидашњим догађајима, људима и њиховим постигнућима. Овог петка можете погледати како су се основци из Врања и Тутина снашли током снимања онлајн мултиетничког кувара. Представићемо вам и паметну рукавицу, која ће слепим и слабовидим особама олакшати кретање. Упознаћемо вас са младим доктором из Лебана који волонтира у тамошњој ковид амбуланти, а можете прочитати и текст о „малој градоначелници“ из Сремске Митровице - пише на будуцностсрбијеав.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На званичној интернет презентацији председника Републике Србије Александра Вучића, од сутра ће бити доступна категорија "Најбоље из Србије" на којој ће грађани моћи да прочитају текстове о успешним пројектима, иновативним идејама и појединцима који су својим радом, залагањем, храброшћу и пожртвованошћу заслужили да буду представљени. Ово је истовремено прилика за медије да пронађу инспирацију у причама о „малим“ али значајним и несвакидашњим догађајима, људима и њиховим постигнућима. Овог петка можете погледати како су се основци из Врања и Тутина снашли током снимања онлајн мултиетничког кувара. Представићемо вам и паметну рукавицу, која ће слепим и слабовидим особама олакшати кретање. Упознаћемо вас са младим доктором из Лебана који волонтира у тамошњој ковид амбуланти, а можете прочитати и текст о „малој градоначелници“ из Сремске Митровице.

А пост схаред бy Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) он Сеп 24, 2020 ат 7:00ам ПДТ

Сузана Васиљевић, саветница за медије председника Србије, чији тим је иницијатор овог пројекта, каже да је на идеју да јавности у Србији понуди НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ дошла након састанка са једном групом младих људи.

- Обилазећи Србију упознала сам многе образоване, вредне и занимљиве људе. Размишљала сам зашто се о њима и резултатима њиховог рада тако мало зна, говори и пише. На ову чињеницу указали су ми и учесници Конференције младих из региона, коју је организовала председница Београдског фонда за политичку изузетност Соња Лихт, скренувши ми пажњу на то да у јавности нема довољно позитивних прича о младим генерацијама. Управо они су ме мотивисали да пронађем начин да њихове успехе прикажемо широј јавности као подстрек и инспирацију другима - истакла је Васиљевићева и додала да је предложила председнику Србије да овакве примере представе на његовој званичној интернет презентацији.

 Као неко ко се увек и на сваком месту труди да нашу земљу представи на најбољи начин, радо је прихватио овај вид промоције правих вредности које наш народ има - објаснила је Васиљевићева и додала да је до данас на нову електронску адресу Службе за медије већ стигло много предлога и идеја.

Текстови ће бити објављивани на сајту www.председник.рс, а овог петка на поменутој адреси моћи ће да се погледа како су се основци из Врања и Тутина снашли током снимања онлајн мултиетничког кувара. Биће представљена и паметна рукавица, која ће слепим и слабовидим особама олакшати кретање.

- Упознаћемо вас са младим доктором из Лебана који волонтира у тамошњој ковид амбуланти, а можете прочитати и текст о "малој градоначелници" из Сремске Митровице. Ово је тек почетак... Србија заиста има шта да понуди! - поручила је Васиљевићева.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (50)

Jelena

24.09.2020. 19:21

Ovo je itekako dobra ideja, svaka čast Aleksandru Vučič koji je ovo osmislio. Direktna komunikacija i transparentan odnos sa ljudima koji žele nešto da urade ili pokrenu, da iskažu svoj talenat , stručnost i ideje.