Ко је Стефан Шварц првосрбомрзитељ коме је Дојче веле уступио портал

Драган Вујучић

22. 09. 2020. у 11:00

Ко је Стефан Шварц  првосрбомрзитељ коме је Дојче веле уступио портал

Новости

ИЗ НАЈДУБЉЕ септичке јаме политичке историје "објективни и добронамерни" Дојче веле у недељу 20. септембра уступио је портал Стефану Шварцу, "првосрбомрзитељу" деведесетих година, да у опширном чланку препоручи укидање Дејтонског споразума као лек за "мирну Босну" и још много других добронамерности.

О коме се ради?

Стефан Шварц, посланик немачког парламента, предочио је, средином децембра 1992, "откриће" о српским лекарима, "наследницима Менгелеа", који су муслиманкама - трудницама вадили фетусе и замењивали их псећим.

Босанско-муслиманску пропаганду о масакрирању затруднелих муслиманки преузела је, преко Шварца, не само инострана штампа, већ и један научник. Ханс Петер Дуер, професор етнологије и историје културе на универзитету у Бремену, у интервјуу "Шпиглу", 12.6.1993, (поводом изласка његове књиге "Опсценитет и насиље"), говори о масовном силовању босанских муслиманки, "при чему су трудницама вађени фетуси и закуцавани на дрвеће"

На ред је дошло Косово. Рудолф Шарпинг, немачки министар одбране у време НАТО напада на Југославију, нашао је своје варијанте за фетусе: сада су их Срби вадили трудним Албанкама да би их грилирали и поново враћали у материце жртава. Прву верзију изнео је на конференцији за медије, 16.4.1999, другу у интервјуу "Шпиглу" 17.4. исте године, да би прву "потврдио" на предавању на European Business School у Немачкој априла 1999.

Добра вест је да Шварц жив и није више посланик Буднестага. Друга добра вест је да државе, њихови правни наследници и грађани, надлежним судовима у Немачкој могу да се обрате у парничном поступку против "политичке громаде" уколико сматрају да им је нанео моралну и другу штету.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)