ГРЕНЕЛ ОВЕ НЕДЕЉЕ У БЕОГРАДУ: У Србију долази и делегација из САД предвођена директором ДФЦ-а

Танјуг

20. 09. 2020. у 21:45

ГРЕНЕЛ ОВЕ НЕДЕЉЕ У БЕОГРАДУ: У Србију долази и делегација из САД предвођена директором ДФЦ-а

Фото: З. Јовановић

СПРОВОЂЕЊЕ споразума који су склопљени са Приштином и Београдом главни су приоритети администрације америчког председника Доналда Трампа, изјавио је вечерас специјални представник Беле куће за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел, пред долазак у Приштину и Београд следеће недеље.

- Видимо се у Приштини и Београду ове недеље - поручио је Гренел на Твитеру.

Америчка владина делегација предвођена извршним директором америчке Међународне финансијске корпорације за развој (ДФЦ) Адамом Болером до 25. септембра боравиће у Атини, Приштини, Београду и Јерусалиму ради унапређења економске сарадње и развоја, а у тој мисији ће им се придружити и специјални саветник председника САД Ричард Гренел, сазнаје Танјуг.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

BOGDAN

21.09.2020. 08:20

IMPERIJALISTI POLAKO ALI SIGURNO STIZU ZAMKU SRBIMA OKO VRAT.SADCE IMPERIJALISTI DA ZADUZE SRPSKI NAROD MILIJARDAMA I TAKO DA NIKAD NECEMO IZACI IZ NJIHOVE ZAMKE .TO IMPERIJALISTI NAZIVAJU PROSPERITET I RAZVOJ EKONOMIJE .

Varto Marx

21.09.2020. 10:28

SAD su krenule u akciju da Srbija sto dalje bude od Kune i Russije.To Amer. po momentalnom zgledu uspjeva. Srbija se distancia od najboljih i najjcih prijatelja , kako je Vucic nazvao Russija i Kina to su nasa braca, braca su osala bez rijeci nemi da neznaju sta da kazu. Neicekivano Srbija ( Vucic ) tako veliki preokret je uradijo, dali ce stvarno Prístina biti pod kisobranom Beograda.?