СТЕФАНОВИЋ О РЕАКЦИЈАМА НА СПОРАЗУМ ИЗ ВАШИНГТОНА: Противљење је долаз да је Вучић урадио добру ствар за нашу земљу

Novosti online

06. 09. 2020. у 14:00

ПОВОДОМ потписивања споразума у Вашингтону, али и реакција на њега огласио се и Небојша Стефановић.

СТЕФАНОВИЋ О РЕАКЦИЈАМА НА СПОРАЗУМ ИЗ ВАШИНГТОНА: Противљење је долаз да је Вучић урадио добру ствар за нашу земљу

Никола Скендерија

- Када видимо да су они који се противе овом споразуму, који су искрено тужни и несрећни због њега, представници косовских Албанаца и један део опозиције у Србији, то је само још један доказ да је председник Александар Вучић урадио добру ствар за нашу земљу - саопштио је Стефановић.

Према његовим рећима, сви приштински медији већ 24 сата воде кампању против њихове делегације која је била у Вашингтону, што само показује колико су Албанци задовољни оним што је потписано.

- Нажалост, многи не разумеју колики је ниво победе коју је председник Србије успео да оствари у готово немогућим условима, а у шта је мало ко веровао до пре само неколико месеци. Данас имамо ситуацију у којој је Србија успела да направи значајан помак, а председник Вучић заштитио и наш суверенитет и наше националне интересе -поручио је Стефановић. - То је мало коме пошло за руком. И не чуди што се јављају реакције отпора и не чуди што то многима смета, али јасно је да то не смета грађанима Србије и да је оно што је урадио председник Вучић у најбољем интересу и наше земље и нашег народа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)