МИЛОШ ВУЧЕВИЋ: Шта би Тадић рекао током дуела са Вучићем?

Novosti online

30. 08. 2020. у 16:55

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ: Шта би Тадић рекао током дуела са Вучићем?

Фото Н. Карлић

МИЛОШ Вучевић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке поручио је Борису Тадићу да је последња особа која би на „сликање“, јер "тако доживљава и телевизијски дуел", требало да позива председника Србије.

- Порука за Бориса Тадића - поштујем Вашу фасцинацију камерама и рефлекторима, Вашу неописиву жељу за сликањем, по сваку цену, као и то да и даље, у некој форми, постојите на политичкој сцени Србије. Сматрам да краве које сте мазили и сликали се са њима нису највећи проблем политике коју сте спроводили и катастрофалних грешака које сте правили, али мислим да сте последња особа која би на „сликање“, јер тако доживљавате и телевизијски дуел, требало да позива председника Србије.

Разумемо да бисте се ту, у затвореном простору у којем нема ко да Вас извижди, осећали сигурно, али шта бисте паметно могли да кажете? Да се браните за пропуштене шансе, и то како сте успели да упропастите Србију, да продате Косово и Метохију, да грађане доведете до руба егзистенције?! Па тих смешних оправдања смо се наслушали.

Уместо што сте два мандата молили и извињавали се разним странцима, дужни сте нам бар неки конкретан, аргументован одговор. Шта су грађани Србије имали од разних махинација и комбинација које су прављене у Телекому, а за „директора“ сте „случајно“ поставили Вашу десну руку, човека који Вам је био генерални секретар у Председништву? Мислим на грађане, а не на грађанина Ђиласа, и вас одабране.

И док сте, чињеница је, на личним рачунима скупљали милионе и милионе народних пара, да ли сте уопште размишљали о том народу? Да Вас подсетим, можда Вам олакша одговор. Стопа незапослености у Србији у априлу 2012. године износила је 25,5%, у Војводини је била највиша, чак 27,2%. У каквом стању је Ваша жута банда оставила Србију. Стопа незапослености у Србији у септембру 2020. године је испод 7,5%! То је у нивоу најснажнијих европских економија. Тако председник Александар Вучић и Српска напредна странка воде Србију - саопштио је Вучевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Marija

30.08.2020. 18:48

Ne zaboravlja nas narod stetne dogovore po drzavu Srbiju koje je rezim Borisa Tadica postizao u dijalogu sa Pristinom, niti zaboravlja dan bespravno proglasenog nezavisnog Kosova, kada je ta ista vlast izdala samo dva saopstenja!