ТЕЛЕКОМ ЗА ВРЕМЕ БИВШЕ ВЛАСТИ ФИНАНСИРАО ВЕЛИКОГ БРАТА: Вучић показао милионске уговоре

Танјуг

29. 08. 2020. у 11:07

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић показао је данас уговоре о пословно-техничкој срадњи између Телекома и б92, из времена бивше власти, а којим је, каже, Телеком натеран да финансира пројекат Великог брата, што је српску компанију коштало неколико милиона евра.

ТЕЛЕКОМ ЗА ВРЕМЕ БИВШЕ ВЛАСТИ ФИНАНСИРАО ВЕЛИКОГ БРАТА: Вучић показао милионске уговоре

Фото: Принтсцреен/РТС

- “Ја никада нисам у јавност излазио са овим уговорима, зато што морамо да чувамо Телеком, та компанија мора да се бори на тржишту, а ви хоћете да радите за тајкуне да бисте уништили државну имовину и да би око 3. 000 и 4. 000 људи остало без посла, само да бисте ви били богатији” - рекао је Вучић за Пинк ТВ.

Напади на Телеком, каже председник, почели су, јер је Телеком почео да престиже на тржишту “тајкунску компанију”.

- “Један тајкун и његов друг тајкун, пословни партнер, имају интерс да то све униште, јер је Телеком почео да престиже тајкунску компанију. Раније је однос на тржишту био 53 одсто према 35 одсто, а сада је 47 одсто према 46 одсто, Телеком се приближава, прелази у вођство” - навео је Вучић.

Каже да се такви напади одвијају и са осталим стварима које припадају држави, те навео пример да једна аустријска невладина организација плаћа да се у нашој земљи не граде хидроцентрале.

- “Зашто их онда Аустрија има 4. 000? То су интереси оних који нису добили посао да то граде, јер, чим странци нису добили посао, они нађу невладин сектор преко кога ће то да финансирају” - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (32)