НАСТАВАК ДИЈАЛОГА У БРИСЕЛУ: Непознат састав приштинске делегације пред састанак

Танјуг

27. 08. 2020. у 08:43

САСТАВ приштинске делегације на челу са координатором за дијалог Скендером Хисенијем на данашњем састанку с представницима Београда у Бриселу још није познат, пише приштинска ''''Коха диторе''''.

НАСТАВАК ДИЈАЛОГА У БРИСЕЛУ: Непознат састав приштинске делегације пред састанак

Зграда ЕУ у Бриселу / Фото АП

Из канцеларије премијера привремених приштинских институција Авдулаха Хотија није било одговора на питање ко ће бити остали чланови делегације која ће отпутовати у Брисел, а коју ће предводити координатор за дијалог Скендер Хисени.

Ни из ЕУ није било одоговора на ово питање, наводи ''''Коха''''.

Портпаролка ЕУ за спољну политику Набила Масрали рекла је да се дијалог наставља низом састанака на експертском нивоу, који су део текућег процеса, након његовог наставка на највишем нивоу прошлог јула, пренело је Косово онлајн.

- Можемо да потврдимо да ће састанци бити одржани 27. августа. По правилу, ми не коментаришемо расправе које су у току - рекла је Масрали.

''''Коха диторе'''' је покушала да добије одговор и од координатора Хисенија ко ће чинити приштинску делегацију, али је он био недоступан.

Састанак представника Београда и Приштине у Бриселу на нивоу експерата биће одржан данас, а састанак у Вашингтону 4. септембра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)