МУШКАРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ПРЕТЊИ: Једино метак Вучићу и Додику

О. М.

24. 08. 2020. у 14:23

МУШКАРАЦ УХАПШЕН ЗБОГ ПРЕТЊИ: Једино метак Вучићу и Додику

Фото: Танјуг

ГЛИГОР Костић из Требиња саслушан је у МУП РС због сумње да је на друштвеној мрежи Фејсбук упутио претње председнику Србије Александру Вучићу и српском члану председништва БиХ Милораду Додику.

Како сазнају "Новости" Костић је испод једне вести на интернету написао коментар у којем је, између осталог навео, "једино метак Вучићу и Додику", док је у наставку написао и "сјеме им се затрло".

Када су претње уочене, Костића су идентификовали истражиоци Одељења за високотехнолошки криминал Управе криминалистичке полиције МУП РС.

- Осумњичени је позван на информативни разговор на који се одазвао и признао да он стоји иза претњи. Након саслушања пуштен је да се брани са слободе и против њега у наредном периоду биће поднесен извештај Окружном јавном тужилаштву у Требињу због сумње да је починио кривично дело угрожавање сигурности - наводе у МУП РС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Naivni Gedža

24.08.2020. 15:20

U redu je ne slagati se sa određenom politikom i političarem, u redu je čak i mrzeti nekoga, to je ljudski kao i voleti. Ali otvoreno i javno propagirati nečiju smrt, više je patologija nego ozbiljna pretnja. To je mentalna bolest ili poremećaj jedinke nesposobne da rešava svoje probleme.