ВУЛИН: Увек нападају Србију и Вучића пред разговоре са Приштином

Танјуг

16. 08. 2020. у 14:14

ВУЛИН: Увек нападају Србију и Вучића пред разговоре са Приштином

Александар Вулин / Фото Министарство одбране

МИНИСТАР одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да се сваки пут када се приближи време за разговоре с Приштином покрену напади на Србију да би се, како је оценио, ослабио председник Александар Вучић, а српски државни органи увели у процес објашњавања и демантовања.

Вулин је објављивање фотографија на којима су наводно српски војници на протестима у Белорусији назвао нападом на Војску Србије и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића и додао да то показује да ће се за обрачун са слободном и војно неутралном Србијом водити и "лажним вестима".

"Зато су јучерашњу лаж из Бреста масовно преносили Шиптари и њима блиски Срби, а подршку су им дали српски тајкунски медији", навео је Вулин у саопштењу.

Вулин је навео да је јучерашња монтажа само један у низу напада на Војску Србије и да неће бити последњи.

"Посебно желим да упозорим медије у нашој земљи да не журе с преношењем напада на Србију и њену војску, и да, када добију вест да је 63. падобранска бригада одбила послушност или да 72. бригада за специјалне операције гуши демонстрације у Минску, најпре провере и вест и извор пре него нанесу штету својој земљи и војсци", поручио је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)