МИТРОВИЋ ОДГОВОРИО ОБРАДОВИЋУ: "Пинк" не дугује ни један једини динар

Новости онлине

11. 08. 2020. у 18:10

МИТРОВИЋ ОДГОВОРИО ОБРАДОВИЋУ: Пинк не дугује ни један једини динар

Фото: Привата архива

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ је одговорио на наводе Бошка Обрадовића да "Пинк" дугије 250 милиона динара за порез.

Митровић на самом почетку свог одговора наводи да су "Н1" и портал "Директно" објавили лаж Бошка Обрадовића, те је приморан да поново на суду и медијски докаже истину.

- Кад неко своју политику исказује само лажима онда је време да изгуби и тај један посто подршке грађана коју мисли да има - стоји у Митровићевом одговору. 

- Наиме, намерно нисам реагавао три дана на лажи које сеје Обрадовић са тврдњима да "Пинк" дугује некакав порез и то у износу од 250 милиона динара, да бих сачекао реакцију Ђиласових медија од којих у кривичном поступку могу коначно и да се наплатим због штете коју су нанели компанији "Пинк" овим гнусним лажима и измишљотинама. "Пинк", што је лако проверљиво у пореској управи, не дугује ни један једини динар, чак напротив, поред 900 милиона динара које је "Пинк" уплатио држави Србији по основи различитих пореза само у у овој години или прецизније од јануара до јула. За разлику од Бошкића, "Пинк" је донирао преко 150 милиона болницама и другим установама током епидемије, континуирано брине о деци без родитељског старања и преко 5 милиона је уплатио за лечење болесне деце, а да не помињем што је "Пинк" једна од само неколико великих компанија која се одрекла помоћи Владе Србије током епидемије у корист других којима је та помоћ потребнија.

Митровић наводи да разуме Бошкову нервозу због превремене политичке пензије:

- Ја разумем и Ђиласову нервозу што се ближи дан када ће "Пинку" морати да врати 20 милиона које нам је украо да 2012 године, разумем и што Ђилас луди јер се ближи дан када ће морати да се оконча поступак пред пореским органима за огромну пореску утају Ђиласове "Директ медије", али то свакако није разлог да се додатно брукају и да призивају комплетну нацију да им се руга и да их исмејава.

На крају одговора Митровић наводи да није добро у недостатку политике користити само "лажи, лоповлук и батине".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Zoran

11.08.2020. 18:37

Obradovic razmislja da se prijavi na Farmu i da konacno unovci svoju medijsku prepoznatljivost..Posto je konacno i sam razumeo da od politicke karijere nema gotovo nista,da ga narod nece, sav svoj raskosan talenat kavkadzije i prevrtljivca stavlja u sluzbu buduceg gostovanja u rialitiju..Naravno tu postoje dva problema..Da ubedi DJ Zexa M. da je stvoren za takav sadrzaj jer umije da iritira narod i nepreza od nicega..I naravno da obezbedi veci honorar nego sto mu je dao bivsi poslodavac Dilas D..Dalice ce rialiti biti kao politika i ono "strajkovanje gladu" ostaje da se vidi..Koliko je Mitrovic spreman da plati ovom "revolucionaru" i "vodi opozicije"..znacemo uskoro..

NekiDeki

11.08.2020. 22:35

Imaš obraza da pustiš glas? Ko je bahatom vožnjom ubio devojku ne zaustavljajući se? Obradović? Njegov deda? Ko je bahatom vožnjom helihopterom ugrozio opstanak beloglavog supa u kanjonu Uvca? Obradović? Obradivićev deda? More, uzmi još jednu dozu ozonizacije, pokrij se ušima i čekaj momenat kada će sva bahatost doći na naplatu.