НИСАМ ЗА ПЕНЗИЈУ, ЗАТО СТУДИРАМ: Вучић каже да ће оне који тврде да је већ купио диплому звати на сваки испит

Novosti online

петак, 07. 08. 2020. у 14:47

НИСАМ ЗА ПЕНЗИЈУ, ЗАТО СТУДИРАМ: Вучић каже да ће оне који тврде да је већ купио диплому звати на сваки испит

Д.Миловановић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић данас је у обраћању јавности иронично приметио да је као по обичају за све увек крив па и за, како је чуо, нестанак струје на Дивчибарама где су га неки у три хотелске собе псовали због тога.

- Немам проблем с тим. Све ове увреде намерно понављам, и не значе ми ништа. Мени су важне болнице, пруге, путеви, да имамо нулту стопу раста, а не минус 10 као многе друге земље - указује Вучић који је поновио погрдне надимке којим га неки зову.

Он је додао и да је ветеран у политици и да не могу да га погоде бесмисленим причама.

- Нисам још зрео за пензију, зато сам и уписао Вишу тренерску... Додуше, кажу и да сам већ купио диплому али зваћу их на сваки испит - рекао је Вучић чија је недавна објава да упише тренерску и жеља да једног дана тренира клинце изазвала лавину коментара на мрежама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (28)

Postoje brojne opaske, uvrede, ismevanja na racun Vucica, ali to je zato sto takvim osobama smeta njegov uspeh, njegov veliki doprinos razvoju drzave, uprkos tome, on ce nastaviti da se bori za razvoj drzave i dobrobit naroda.

Dadisa7988

07.08.2020. 18:36

Svaki čovek se bori za sebe,pa tako i Vučić,želja mu je bila da upiše školu za trenera i šta ko ima problem više sa tim. Verujem da će i u tom poslu biti podjednako uspešan kao što je danas i u politici.

Jelena

08.08.2020. 07:57

Svako od nas postoji neka želja i zato se istinski bori pa tako i Aleksandar Vučić, želja mu je bila da upiše školu za trenera i šta ko ima problem više sa tim. Verujem da će i u tom poslu biti podjednako uspešan kao što je danas u politici.