ВУЧИЋ И БОЦАН-ХАРЧЕНКО: О наставку српско-руских пројеката

Танјуг

05. 08. 2020. у 11:47

ВУЧИЋ И БОЦАН-ХАРЧЕНКО: О наставку српско-руских пројеката

Инстаграм / buducnostsrbijeav

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка са којим је разговарао о актуелним питањима српско-руских односа и билатералне сарадње, посебно о реализацији конкретних договора и заједничких пројеката.

Двојица саговорника су изразили наду да ће околности ускоро дозволити да се обе земље у потпуности посвете остваривању заједничких планова о сарадњи у различитим областима. Такође су изразили очекивање да ће омогућити учесталије међудржавне контакте и размену посета на високом нивоу, како би најављена посета председника Путина била припремљена на најбољи начин.

Вучић и Боцан-Харченко су разговарали о току дијалога Београда и Приштине, посебно о несталим и интерно расељеним лицима, као и о економији.

Двојица саговорника су се сагласила да би било од суштинске важности да буду примењени и претходно постигнути споразуми између Београда и Приштине, посебно они који се тичу Заједнице српских општина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (69)

Nikola

05.08.2020. 23:03

Od suštinske važnosti bi bilo to da Rusija konaćno shvati da joj nato kuca na vrata! U skladu sa tim treba da preduzme mere,a jedna od njih je da nama pošalje sve što se poslati može jer smo prva linija odbrane svetog pravoslavlja!

Nikia

06.08.2020. 08:17

U "krugu dvojke" zajedno sa brojnim tz.NVO i nekim celnicima SNSa postoji jaka opozicija protiv Rusije a što je alarmantno podržavaju ih i provladini mediji?!Vučić cuti a premijerka je jedna od antiruskih predvodnika zajedno sa Mihajlovićkom!