БУДУЋИ АМБАСАДОР САД У НЕМАЧКОЈ: На Косову је постављена МУСЛИМАНСКА НАРКО-МАФИЈА ПОСЛЕ 1999. ГОДИНЕ

Танјуг

среда, 05. 08. 2020. у 11:01 >> 22:51

БУДУЋИ АМБАСАДОР САД У НЕМАЧКОЈ: На Косову је постављена МУСЛИМАНСКА НАРКО-МАФИЈА ПОСЛЕ 1999. ГОДИНЕ

Фото: Принтсцреен

КАНДИДАТ за новог амбасадора САД у Немачкој Даглас Мекгрегор критиковао је америчку интервенцију на Косову 1999. године, оценивши да је она била усмерена против православних хришћанских Срба и да је након ње постављена муслиманска нарко-мафија, што је названо успехом за демократију.

О томе је писао Си-Ен-Ен у тексту у којем подсећа и на његове друге изјаве које нису типичне за америчке политичаре, али нису ни пропустили прилику да нападну Мекгрегора због наводног расизма и ксенофобије.

- Ти људи никада нису били наши пријатељи - рекао је Мекгрегор, који ће заменити Ричарда Гренела на месту амбасадора у Немачкој.

Си-Ен-Ен наводи да је поред изјава у корист Србије, иако је у то време као војно лице учествовао у припреми НАТО кампање, Мекгрегор је објавио низ изјава које с косе са званичном политиком Вашингтона, као када је стао на страну Русије у сукобу Украјини.

У тексту се оцењује да ће, ако његово именовање одобри Сенат САД, то означити још једну ниску тачку америчко-немачких односа који су се погоршали током мандата председника Доналда Трампа.

Портпарол Беле куће Џад Дир у одговору мејлом је за Си-Ен-Ен навео да је Мекгрегор високо квалификован за посао амбасадора, позивајући се на знање немачке историје и језика које је научио у време када је служио у Западној Немачкој.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

ranko75

05.08.2020. 23:11

@arsa - Prerano se radujes. Sto je babi milo tojoj se i snilo. Nista se mnogo nece izmeniti na bolje dok se neocistimo unutar Srbije. Veliki deo srba radi za Sorosai protiv Srbije,oni su izdajnici i 5-ta kolona dokoni lepozive u Srbiji nama biti bolje nece. I nece samood sebe nista da se desi.

master politikologije religije

05.08.2020. 12:56

Поштовани Да ли смо свесни да је ово коперникански обрт у схватању збивања на КИМ. Доминантан став до сада био је да је у питању радикални секуларан албански национализам. И да ли ће сада неко имати интелектуално поштење да напише великим словима''СЛАВА ПРОФЕСОРУ МИРОЉУБУ ЈЕВТИЋУ'' човеку који је једини од стотина српских научника који се баве Косовом од свог првог јавног наступа 1986 у веома читаној ''Дуги '' изјавио да кад се из збивања на КИМ извуче ислам , остаће корице ,како кад се из уџбенуика физике избаци математика''. Ово знам јер сам мастер студент проф. Јевтића и он нам је овај текст фотокопирао

micko

05.08.2020. 17:57

@master politikologije religije - Сада ће се разни аналитичари и "стручњаци" за све и свашта, утркивати да коментаришу како су ово очекивали, а баш ме интересује да ли ће неко од њих рећи:" па чекајте, тај професор Јевтић о томе прича већ 30 година..."

naranca

06.08.2020. 13:12

@master politikologije religije - To je bilo svima jasno ali je tj imidz sputavan od strane komunista socijalista i demokrata.Ima jos jedan ''Kopernikanski Obrt'' o Kome momci i ja vec godinama ponavljamo po ''Novostima''.......Njih nema 2 000 000 nego najvise 300 000..............................Ne treba nam nikakav profesor

Sale

06.08.2020. 07:07

Kuku lelee! Šta je ovo sa amerima? Prvo Esper priznaje da u Evropi mora po svaku cenu da se izbegne mir, pa Tramp da su "pogrešili" na bližjem istoku, pa sad ovaj da na KiM podržavaju narko mafiju (doduše, zaboravio da spomene oružje, belo roblje i organe). Šta ih spopade odjednom?

radoznalac

06.08.2020. 21:30

naranca@т ''То је свима било јасно не трабају нам никави професори'' . Ако су то забрањивали комунисти. Ко сада брани стотинама аналитичара, и онима који сада бране докторске, магистрске... да опет пишу како су Албанци нација без обзира на веру. Што то исто понаваљају сви политрчари, ако то знају . Што су то писали професори између два светска рата. Што су краљеви Никола и Петра то исто причали позивајући албанце браћом и што је краљ Никола спречавао АЛбнаце да поново постану хришћани 1912 и 13 И шта има везе колико има Албанаца. Нека их има и 20 милиона Косово је српско

jovan_jovan

06.08.2020. 23:36

naranca@То да су сви знали најбоље описује почетак романа на Дрини Ћуприја. Ћуприја завршена паша прави славље. Скупио се сав народ. Дели се алва , шербет... Сви дошли на славље предводе их њихове хоџе. А '' мали хоџица из Душча окружен својим верницима казује. Ам људи сјећате ли се ви када сам вам ја говорио да ће овдје нићи ћуприја. А ви сви негирали. И ево сада се види ко је био у праву. Окупљени верници потвђуји да је хоџа то превиђао, али се нико не сећа да је он то стварано и говорио, већнапротив да је заједно са њима негирао могућносс изградње ћуприје''

Marko Cuk

11.08.2020. 10:25

Srbija je puna onih koji nista nerade a dobro su placeni.A tek oni sto rade protiv Srbije a jos su bolje placeni od onih prvih.Na zalost Srbija ima isuvise svog srpskog olosa pogotovu u Beogradu.Okrenimo se radu, a ne gluvarenju i napdu na one koji stvaraju.