ЛОЗНИЦА ЧЕКА НОВУ ВЛАСТ: СНС има комотну већину, пажљиво се анализирају кадровска решења

В.М.

03. 08. 2020. у 10:47

ЛОЗНИЦА ЧЕКА НОВУ ВЛАСТ: СНС има комотну већину, пажљиво се анализирају кадровска решења

Фото: В. Митрић

КОНСТИТУТИВНА седница Скупштине града Лозница биће одржана 17. августа, а најкасније за месец дана биће изабрана и извршна власт на челу са градоначелником.

СНС има комотну већину у локалном парламенту, 43 од 59, па би могао и сам да формира одборничку већину и будући извршну власт.

Још није извесно да ли ће, и кога, евенутално, узети за коалиционе партнере. Не зна се, и даље, званично, ко ће бити председник Скупштине града.

Како "Новости" незванично сазнају, на челу локалне скупштине највише шанси има Милена Манојловић Кнежевић, дипломирани економиста, која је на тој важној дужности била и у прошлом одборничком сазиву.

Засад нема наговештаја ко би могао да буде заменик председника Скупштине града, што је у прошлом мандату био социјалиста Драган Вучетић, као ни секретар и његов заменик.

Према нашим сазнањима, пажљиво се анализирају могућа кадровска решења и, сасвим је извесно, да то неће бити они који иза себе имају било шта негативно, а посебно не кадрови, који би да парламентарне функције користе на утицај извршне власт, у било ком погледу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)