ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: Нисам адреса за питање о летачком признању Вулину

Танјуг

02. 08. 2020. у 13:42

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Ана Брнабић изјавила је данас да није права адреса за одговор на питање како гледа на то што је министру одбране Александру Вулину уручен почасни летачки знак пилота, јер она не додељује та признања.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: Нисам адреса за питање о летачком признању Вулину

Фото: Министарство одбране

Брнабић је на конференцији за новинаре у Влади, рекла да у Војсци Србије постоје стручни људи који се тиме баве, а да се она у последњих 48 сати интензивно бавила најновијим економским показатељима и да је то оно што, како је рекла, важнија тема за грађане.

"Мислим да нисам права адреса за то питање. Ја не додељујем та признања. Заиста сам мање него стручна што се тиче војних ствар, тако да не могу да улазим шта су одлучили људи који су Војсци Србије много стручнији од мене и морате да питате њих", рекла је Брнабић.

У последњих 48 часова се , каже, интензивно бавила новим економским подацима и чињеницом, како је навела, да смо заиста сви заједно изгурали да Србија буде прва или друга, или да дели прво место као најбрже растућа економија Европе, односно, економија са најмањим падом.

"То је заиста огромно признање у читавој првој половини 2020. године и мислим да је то далеко релевантнија, важнија тема за грађане Републике Србије, тако да ово ћете морати да питате за објашњење људе који су уручили то признање", рекла је Брнабић одговарајући на питања новинара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)