ДАЧИЋ ПОРУЧИО ОБРАДОВИЋУ: Престаните да лажете народ

Танјуг

01. 08. 2020. у 18:27

ПРВИ потпредседника владе и лидер СПС Ивица Дачић изјавио је да је доста више гнусних лажи да су власт у Србији и председник Александар Вучић спремни да признају независност Косова, као што је данас по ко зна који пут изјавио Бошко Обрадовић.

ДАЧИЋ ПОРУЧИО ОБРАДОВИЋУ: Престаните да лажете народ

Ивица Дачић / Фото Н. Параушић

- Србија је за ових осам година наше коалиције са Вучићем, вратила питање Косова на дневни ред, за разлику од времена Тадића, Јеремића и Ðиласа када су сви говорили да је све већ ресено. У то време скоро 90 земаља је признало Косово, у време наше власти 18 земаља је повукло признање Косова, тако да данас Косово више нема већину за пријем у међународне организације -  навео је Дачић у изјави достављеној Танјугу.

Колико је ко урадио, нагласио је он, најбоље говоре похвале које Тадићу и Јеремићу упућују албански лидери, као захвалност за погрешно постављено питање пред Међународним судом правде у Хагу.

- Србија и Вучић су милион пута јасно рекли да ми желимо дијалог и мирно решење проблема, али да не пристајемо на уцене и ултиматум за признање Косова. Зато престаните више да лазете народ да ће неко да призна Косово - истакао је Дачић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)