ЕКСКЛУЗИВНО: ЕУ СПРЕМА УЛТИМАТУМ СРБИЈИ У ЧЕТВРТАК: Признајте Косово и омогућите му чланство у УН!

M. B.

28. 07. 2020. у 18:38

Ђурићу ће у Бриселу уручити нацрт свеобухватног споразума који подразумева де факто признање лажне државе

ЕКСКЛУЗИВНО: ЕУ СПРЕМА УЛТИМАТУМ СРБИЈИ У ЧЕТВРТАК: Признајте Косово и омогућите му чланство у УН!

Фото Wikipedia

ПРЕДСТАВНИЦИ админситрације у Бриселу у четвртак ће практично уручити ултиматум Србији – ексклузивно сазнају “Новости” из добро обавештених дипломатских извора.

Фото Тањуг

Према нашим информацијама, делегацији Београда која путује на разговоре са Мирославом Лајчаком и представницима приштинских институција у седишту Европске уније биће уручен нацрт свеобухватног споразума који подразумева де факто признање Косова од стране Србије и којим се од наше стране неопозиво захтева да суштински призна једностано проглашену независност лажне државе

Наши саговорници из дипломатских кругова тврде да Брисел преко специјалног изасланика Лајчака планира да шефу српског тима Марку Ђурићу преда поверљиви нацрт, са  захтевом да исти проследи председнику Србије Александру Вучићу. 

Фото Тањуг

- Овај нацрт је ЕУ сачинила без преговора са било којом од страна и злоупотребљавајући њихово присуство у техничком дијалогу . У тексту се уз захтева да Србија прихвати и чланство Косова у УН и другим међународним организацијама – пренео је добро обавештен извор “Новости”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (109)

ГАРДИСТА (18) НАЂЕН МРТАВ У КАСАРНИ: Пратио краљичин ковчег на сахрани, изненада преминуо