ВУЧИЋ: Име мандатара за 10 до 15 дана

Танјуг

15. 07. 2020. у 13:20

ВУЧИЋ: Име мандатара за 10 до 15 дана

Фото: Танјуг

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић најавио је данас да ће се за 10 до 15 дана састати поново са представницима странака са којима разговара о формирању нове владе и да ће им тада пренети коме намерава да повери мандат за формирање владе.

"Имао сам јутрос коректне разговоре са представници мањина: партије Моамера Зурколића и нашом партнерском политичком странком СВМ, Иштвана Пастора. Различите су теме биле, али говорили смо и о ситуацији у земљи и региону", казао је Вучић на питање новинара како су протекли ти разговори.

Додаје да је саслушао њихове захтеве, жеље и предлоге.

"И у наредних 10 до 15 дана поново ћу се састати са тим људима и пренећу како видим формирање и функционисање нове владе и коме мислим да поверим мандат за састава нове владе", рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (27)

Sanja

15.07.2020. 13:45

Politika je politika, i ne treba nikakve hvalospjeve pisati bilo kome od političara. Kao neko ko nije iz Srbije i gleda sa strane, ko je nepristrasan, i nema nikakvog interesa od tog ko je premijer Srbije, zaista mislim da Ana Brnabić korektno i dobro radi svoj posao, koji je svima otežan u vrijeme pandemije desetostruko, i treba da ostane premijer.

Ivana

15.07.2020. 19:19

Aleksandar Vučić zaista radi za napredak i razvoj naše države, radi na izborusposobnog mandatara koji će svakako našu državu potpuno ojačati.Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do razvoja naše države.