КОНСУЛТАЦИЈЕ О ФОРМИРАЊУ НОВЕ ВЛАДЕ: Вучић разговарао са представницима листе албанских партија

Танјуг

уторак, 14. 07. 2020. у 10:13

КОНСУЛТАЦИЈЕ О ФОРМИРАЊУ НОВЕ ВЛАДЕ: Вучић разговарао са представницима листе албанских партија

Фото: Танјуг

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић разговарао је данас са представницима изборне листе „Албанска демократска алтернатива - Уједињена долина“ и саслушао њихове предлоге, захтеве и потребе.

Представници албанских партија су говорили о намери да се Албанци што више интегришу у институције државе Србије, као и о неопходности економског напретка, како југа Србије, тако и целе државе, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.

Председник Вучић је са пажњом саслушао све њихове примедбе на функционисање државе и истакао да смо спремни да на различите начине помогнемо развоју југа Србије.

Фото: Танјуг

 

Он је нагласио да ће представнике албанских партија у наредних 14 дана обавестити о даљем току формирања Владе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (61)

Milovan Jovanović

14.07.2020. 11:09

Ovo je pre svega veliki dan za Srbiju i srpski narod predsednik će formirati pravu Vladu Republike Srbije koja će uvek raditi u interesu naroda i građana ove zemlje kao što je do sada radila. Podržavam ovaku odluku što se tiče formiranja.

Kosta

14.07.2020. 11:32

Pozivom na konsultacije počeo je proces formiranja nove vlade. Stranke će izneti svoja viđenja, a na predsedniku i SNS je da izaberu koalicione partnere, ukoliko žele. Vladu treba formirati što pre, počeo je dijalog sa Prištinom i mnogo je poslova pred državom.