ВУЧИЋ ОТКРИО ШТА СЕ ДЕШАВА СА КОРОНОМ: У програму уживо објаснио каква је ситуацију у Србији

Novosti online

12. 07. 2020. у 21:43

ВУЧИЋ ОТКРИО ШТА СЕ ДЕШАВА СА КОРОНОМ: У програму уживо објаснио каква је ситуацију у Србији

Фото: Пинк Принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић вечерас је гост емисије "Хит твит", а пре свега председник је прокоментарисао тренутну ситуацију са коронавирусом.

- За мене је важно да кажем, да замолим људе за дисциплину и победићемо корону - навео је Вучић и додао да нам нису потребна бесмислена окупљања.

Вучић је рекао да имамо лекаре и болнице, које су добро опремљене.

- Имамо још 1.137 респиратора, чистих, клиничких респиратора - открио је Вучић.

Молим људе за одговорност и победићемо корону... Само је потребно да покажему ту врсту јединства и заједништва и победићемо - истакао је Вучић и додао да је реч о врло тешкој болести и опасној инфекцији.

- Ми бољих лекара немамо и они су добри лекари, епидемиолози... У реду је када покушавате да срушите мене, то је политика! Али имам проблем када рушите оно што је највредније у нашем друштву – то су наши лекари - нагласио је Вучић.

Вучић је показао и фотографије Инфективне клинике рекавши да од седамдесетих година у ту болницу није "ни ексер закуцан", а да ова власт јесте нешто урадила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (37)

Hedona

12.07.2020. 22:17

Plasiranje najviše štete da Srbija spreči dalje širenje pandemije, i da građani budu zdravi.Aleksandar Vučić je jedini koji mora da rešava kaznama ovaj problem, i kažnjavanje svakog ko ugrozi javni red i mir. Moraju da se građani pridržavaju mera.