СРАМ ИХ БИЛО: Вучић реаговао на информацију да је др Кон добио стан у Београду на води

Новости онлине

12. 07. 2020. у 21:35

СРАМ ИХ БИЛО: Вучић реаговао на информацију да је др Кон добио стан у Београду на води

Фото: Пинк Принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић у еминисији Хит твит реаговао је на информацију да је доктор Предраг Кон добио стан у Београду на води.

Вучић је демантовао тврдње појединих злонамерних кругова, да је поклонио један стан из "Београда на води", доктору Предрагу Кону, једном од чланова Кризног штаба за борбу против корона вируса.

Он је рекао да је та информација чиста лаж.

- На изборима се нико није заразио, можда се неко заразио у кампањи, али странка за то не сноси одговорност, ниједан скуп нисмо организовали, све су мере поштоване, сви су имали маске, никаквог контакта нисте имали, ушли изашли, требало је огадити политичаре, свуда у свету се избори дешавају у Пољској, Шпанији, пре тога у Хрватској, Француској. Свуда у демократским земљама избори морају да се одржавају - истакао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (42)

OM

12.07.2020. 21:58

Izbori su se održali u Južnoj Koreji u jeku pandemije i nijedan problem nije nastao u vezi sa virusom. U Hrvatskoj takođe. Zašto bi izbori bili jedini razlog za povećani broj zaraženih, a ne naše neodgovorno ponašanje, kućne žurke, nepridržavanje preporuka lekara...?

Radmila

13.07.2020. 11:07

Plasiranjem notornih lazi od strane opozicije direkno vezano za dr Kona, je nepostovanje njegovog dela koje ostvario tokom svog radnog veka a ujedno i njegovo zalaganje na zaustavljanju strasne pandemije Korona virusa!