ВУЛИН: Лажни антифашисти и прави фашисти неће владати Србијом

Novosti online

недеља, 12. 07. 2020. у 13:38

ВУЛИН: Лажни антифашисти и прави фашисти неће владати Србијом

Фото: МОД

МИНИСТАР одбране Александар Вулин рекао је да насилне демонстрације нису спонтане, те да је насиље припремано унапред.

- Насилне демонстрације нису ни случајне ни спонтане. Насиље је било припремано и требало је да почне у понедељак 22. јуна, одмах после избора, под оправдањем мале излазности. Пошто је излазност била преко очекивања Ђилас и његови запослени из осталих партија Савеза за Србију искористили су корону да покушају оружани преврат и преузму власт - рекао је данас министар одбране Александар Вулин.

Он је истакао да "стабилна и успешна Србија не може да одговара ни странцима који желе слабу и подељену земљу на чијем челу ће бити слаби и уцењени политичари, који неће моћи да издрже притисак и одупру се признању Косова" и додао да су "зато демонстрације и покренуте у недељи када је Вучић имао тешке састанке у Паризу а требало је да их има и у Бриселу."

- Србија на силу одговара законом и не сме дозволити да се силеџије иживљавају на грађанима, да им затварају путеве и улице, спречавају кретање кола хитне помоћи, пребијају децу и нападају полицију. Лажни антифашисти и прави фашисти неће владати Србијом - поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)