РЕБИЋ ИЗНЕО БИЛАНС НЕРЕДА У БЕОГРАДУ: Синоћ повређено 14 полицајаца, од почетка демонстрација 130

Танјуг

11. 07. 2020. у 12:25

РЕБИЋ ИЗНЕО БИЛАНС НЕРЕДА У БЕОГРАДУ:  Синоћ повређено 14 полицајаца, од почетка демонстрација 130

Фото: З. Јовановић

На синоћњем протесту испред Дома Народне скупштине у Београду повређено је 14 полицајаца, а ухапшен је 71 хулиган, који ће у наредним данима бити процесуиран пред надлежним правосудним органима, изјавио је данас директор полиције Владимир Ребић

Он је на конференцији за новинаре у Палати Србија рекао да је од почетка протеста у Београду повређено више од 130 полицијских службеника.

Како је указао, повређено их је знатно више, али је ових 130 морало да затражи лекарску помоћ због повреда које су задобили.

Директор полиције је навео да је међу ухапшенима и један познати ултимат фајтер, али и значајан број страних држављана из, како је навео, Црне Горе, Велике Британије, Туниса и БиХ.

"Ушли су у Србију која им је пружила гостопримство, али они су дошли да руше и нападају полицију", рекао је Ребић.

Указао је да је на синоћњем протесту било сукоба и међу самим демонстрантима који су се међусобно обрачунавали, а последица тога је, каже, било једно убадање ножем.

Додао је да су на протесту повређени и новинари који су извештавали са тог догађаја.

Ребић је истакао да ће они који су вршили насиље ускоро добити заслужене казне јер, како је истакао, овакве сцене не смеју да се понове ни у Београду нити у неком другом граду наше земље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)