СРАМОТА! Опозиција опет лешинари! После скупљања поена на мајским трагедијама, сада искоришћавају и насиље на Новом Београду

Novosti online

14. 06. 2024. у 13:20

ОБИЧНО се на грешкама учи, али да то није случај са свима чист доказ је опозиција у Србији која поново користи црну хронику да би прикупила јефтине политичке поене.

СРАМОТА! Опозиција опет лешинари! После скупљања поена на мајским трагедијама, сада искоришћавају и насиље на Новом Београду

Фото Танјуг

Тако су лидер Демократске странке Зоран Лутовац и потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић поново одлучили да злоупотребе несрећу у политичке сврхе.

По рецепту од маја прошле године када су лешинарили над трагедијама у "Рибникару", Дубони и Малом Орашју, сада зарад партијских интереса лешинаре над насиљем у ОШ "Јован Дучић" на Новом Београду када је бивша одбојкашица претукла наставницу биологије.
Баш као и маја 2023. године, опозиција уместо да да неки предлог и решење, криви председника Србије Александра Вучића.

- Генератор тог насиља јесте сам председник Србије Александар Вучић, људи око њега, политика коју он промовише и медији који промовишу њега - казао је бесрамно Лутовац покушавајући на тај начиин да за случај окриви Вучића, а за себе и своје пајташе приграби поене.

У сличном маниру огласила се и Тепићева, тобоже, исказујући бригу због поменутог случаја заборављајући да јој та улога не лежи с обзиром на то да је мајске трагедије покушала да искористи противно жељама родитеља страдале деце скандалозним речима "нико нема тапију на бол".

Време пролази, али принцип по ком опозиција покушава да дође на власт и дочепа се фотеља се не мења. Не поштујући ни жртве, ни бол, важно им је да искористе насиље и несреће да би као кривца обележили Вучића.

И опет потврђују речи које су одјекивале и прошле године: у историји човечанства такво бешчашће није забележено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ТУГА: Преминуо фудбалер којег Пикси и Рамбо Петковић добро памте