НА ШОЛАКОВИМ МЕДИЈИМА ПОЗИВАЈУ НА ВУЧИЋЕВО УБИСТВО: Брнабићева реаговала поводом монструозних изјава

Novosti online

30. 05. 2024. у 10:06

АНА Брнабић, председница Народне скупштине, реаговала је поводом напада и позива на убиство председника Србије Александра Вучића на Новој С.

НА ШОЛАКОВИМ МЕДИЈИМА ПОЗИВАЈУ НА ВУЧИЋЕВО УБИСТВО: Брнабићева реаговала поводом монструозних изјава

Фото: Танјуг

- Ма да, страшна Вучићева диктатура - може да лапрда буквално ко шта хоће без икаквих последица, а медијски мрак изгледа тако што сваки боговетни дан можемо да чујемо и видимо читаву лепезу мрзитеља, све што под капом небеском можете да замислите ("новинаре", "аналитичаре", "експерте", "коментаторе", "агитаторе", "уметнике" и сличне), како позивају на насилно рушење власти и убиство председника Републике Србије

@avucic , а "професионални" новинари, на Шолаковим "професионалним" медијима ни да штуцну, а не да опомену саговорника. "Новинар": Вучић мора проћи као Чаушеску. Други "новинар": Хвала вам. Имамо још минут времена - шта још увредљиво можете да кажете за Вучића? Алал вам професионални и објективни медији. А ја позивам све људе да у недељу, 2. јуна, изађу на изборе и кажу да ли желе да живе у Шолаковој Србији, коју води Шолакова опозиција и медији, или у Србији која напредује, која уместо мржње нуди љубав, планове и визију, у Србији која не дели грађане на оне важније, самозвану "елиту" и оне мање важне по, како они кажу, "селендрама", да ли желе фрустрирану Србију или победничку Србију, стабилност и просперитет или сивило и јад. До победе!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ВАТРОГАСЦИ су спасили 28 људи који су остали заглављени висећи 30 метара наглавачке током вожње у забавном парку у Орегону у Сједињеним Америчким Државама.

15. 06. 2024. у 10:44

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - Били смо спремни да интервенишемо

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - "Били смо спремни да интервенишемо"

РУСКИ војни авион јуче је накратко нарушио ваздушни простор Шведске источно од балтичког острва Готланд, након чега су га пресрели шведски борбени авиони, саопштиле су данас оружане снаге те нордијске земље.

15. 06. 2024. у 12:42

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (18)

ЗВЕЗДА СЕ РЕШИЛА ВЕЗИСТЕ: Странац напустио Маракану, а остаје у Суперлиги