ЗАПЛЕЊЕН НОВАЦ ИЗ ТРЕЗОРА НБС: Полиција у Косовској Митровици запленила одређену количину динара, евра и швајцарских франака

Novosti online

29. 05. 2024. у 21:32

КОНТРОЛОМ експозитуре трезора Народне банке Србије у Косовској Митровици полиција је запленила одређену количину динара, евра и швајцарских франака, саопштено је из дирекције полиције у Приштини.

ЗАПЛЕЊЕН НОВАЦ ИЗ ТРЕЗОРА НБС: Полиција у Косовској Митровици запленила одређену количину динара, евра и швајцарских франака

фото д.з.

У претходној акцији 20. маја када је затворила све експозитуре Поштанске штедионице, полиција је затворила и седиште Трезора али није успела да отвори сеф, јер надлежна особа са кључевима није била присутна.

Полицијски истражитељи су успели да идентификују управника, а који је након контактирања донео кључеве сефа у чијем присуству је отворен.

Одузета су новчана средства и то 152.290 динара 4.580 евра, 940 швајцарских франака.

Након увиђаја, у присуству браниоца, у својству осумњиченог, обављен је разговор са управником, док је увиђај обављен без икаквих инцидената.

Даљи процес и све даље правне одлуке доносиће се у координацији са правосудним органима.

(РТС)

БОНУС ВИДЕО: ВОЈСКА РАЗБИЛА БАНДЕ: Ел Салвадор распоређује 3.000 војника у Апопи

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

НИКОЛА РОКВИЋ НАСТАВЉА ХУМАНИТАРНУ МИСИЈУ: Патике са ходочашћа продате за пола милиона - ево колико новца је до сада сакупљено (ФОТО)