ЗАШТО НЕМЦИ ШАЉУ ОГРОМАН НОВАЦ ОПОЗИЦИЈИ У ЧАЧКУ? Вучић открио прљаву игру - Њихов интерес је дестабилизација Србије

Novosti online

25. 05. 2024. у 13:11

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић указао је данас, на митингу у Чачку, да је важно да људи гласају за листу "Србија сутра".

ЗАШТО НЕМЦИ ШАЉУ ОГРОМАН НОВАЦ ОПОЗИЦИЈИ У ЧАЧКУ? Вучић открио прљаву игру - Њихов интерес је дестабилизација Србије

FOTO: Novosti

- Није Орбан погрешио када је рекао да се све полако креће ка највећем сукобу у историји. Постоји ли ишта што нам је потребније од унутрашње стабилности - ништа. И раз,мислите зашто је једна немачка фондација пре неки дан уплатила 40.000 евра једној опозиционој листи овде у Чачку. Само размислите зашто. Шта је њихов интерес? Зашто они желе да наша листа не победи у Чачку. Њихов интерес је дестабилизација Србије. У томе да би и Чачак могли да користе као град платформу, заједно са неким другим градовима, за напад на стабилност у Србији, рекао је Вучић.

- Јел можете ви да помислите да постоји неки други интерес? Да су заинтересовани за жардињере, дали би паре за жардињере, а не за ово. Заинтересовани су баш за ово. Имамо безброј политичких проблема са којима се суочавамо, а у свима њима Србија бележи највећи раст и против нас не постоје никакве санкције ни на једном нивоу. Увек смо успевали да чувамо своје националне интересе, да бранимо своју државу, а да никада грађане не оштетимо. Ви само размислите шта би неки урадили да дођу на власт - да ли бисте добили фабрике? Размислите и зашто они њих финансирају и зашто плаћају некога да гласа притив нас - упитао је Вучић.

БОНУС ВИДЕО: 

"ТИ СИ СЛЕДЕЋИ" Претње државницима на ЦБС-у - Међу њима и Вучић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ЛЕТО 2024: Ко ће процветати, а коме звезде и неће бити баш наклоњене