"ШТА ЈЕ СА СРПСКИМ ЖРТВАМА": Вујичић - Сутра је дан када су Срби поново на судилишту велике међународне сцене

Novosti online

22. 05. 2024. у 22:03

НАРОДНИ посланик у Народној скупштини Републике Србије, Данијела Вујичић изјавила је да постоји толико прича и примера, хуманости српског војника, да нас једна нелегално покренута резолуција не може понизити и ставити печат геноцида.

ШТА ЈЕ СА СРПСКИМ ЖРТВАМА: Вујичић - Сутра је дан када су Срби поново на судилишту велике међународне сцене

Privatna arhiva

- Сутра је 23. мај није Видовдан, али као да јесте, поново ће се све видети, рекао је наш председник Александар Вучић. Дан када су Срби поново на судилишту те велике међународне сцене, арена „права и правде”, да не коментарисем покретаче резолуције и њихова очекивања, да ће све глатко проћи, казала је она.

Према њеним речима, очигледно је да подигнута или спуштена рука, оних који су узели улогу императора у арени где ће се гладијатори прегласавати и нису неки императори, да јесу не би изместили питање “геноцидности српске нације” из СБ где би их наравно дочекао вето.

- Подршка и захвалност, председнику Србије Александру Вучићу и нашим дипломатама, за највћу и најснажнију борбу за нас слободарски народ, за све што чине и сто су чинили.  Клањам се сенима свим невиним жртвама, и свака од њих заслужује правду. Шта је са српским жртвама? Свете???  И  да се сутра којим случајем изгласа та несрећна резолуција, која има за циљ потпиривање мржње, тамо где је стала и стављање клина у точкове Србије која је неприкосновени фактор мира на Балкану, шта ће се променити, нагласила је она.

Како је навела, "за нас Србе ништа, ми смо слободарски народ који никада није водио освајачке ратове и отимао туђе, а из свих ратова излазио као победник, показујући неустрасиву храброст и ратну тактику која се и данас предаје и учи на престижним војним академијама".

БОНУС ВИДЕО: "ИЗДАЈА, ИЗДАЈА!" У Подгорици скуп против резолуције о Сребреници

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОШТРА КРИТИКА ОРБАНА: Мађарски премијер послао поруку Ђорђи Мелони и Марин Ле Пен

ОШТРА КРИТИКА ОРБАНА: Мађарски премијер послао поруку Ђорђи Мелони и Марин Ле Пен

МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан критиковао је шефице десничарских странака у Италији и Француској што нису постигле договор о удруживању у следећем сазиву Европског парламента.

14. 06. 2024. у 17:25

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

ЗВЕЗДА СЕ РЕШИЛА ВЕЗИСТЕ: Странац напустио Маракану, а остаје у Суперлиги