АРОГАНТАН СТАВ НЕМАЦА У УН: Вучић открио шта се дешавало када им се обратио наш стални представник - "Како вам ми будемо дали..."

Новости онлине

22. 05. 2024. у 17:20

У ЊУЈОРКУ се данас, у организацији Сталне мисије Републике Србије при Уједињеним нацијама, одржава панел дискусија „Ми говоримо, јер они не могу - гласови које треба чути“- сведочанства сведока и жртава рата у БиХ. На крају панел дискусије обратио се председник Србије Александар Вучић.

АРОГАНТАН СТАВ НЕМАЦА У УН: Вучић открио шта се дешавало када им се обратио наш стални представник - Како вам ми будемо дали...

Фото Танјуг

- Наш стални представник овде је желео да разговара са Немцима као главним творцима резолуције. Да разговара о тексту, да видимо да ли можемо нешто заједно да урадимо. А знате ли какав је одговор добио "Суочићете се са резолуцијом на начин на који вам је ми будемо дали". Знам, ми смо превише мали, али верујемо да ће европске и демократске вредности увек значити да сви морамо да будемо укључени у процес доношења овако важних резолуција - рекао је председник Србије обраћајући се на крају панел дискусије. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОШТРА КРИТИКА ОРБАНА: Мађарски премијер послао поруку Ђорђи Мелони и Марин Ле Пен

ОШТРА КРИТИКА ОРБАНА: Мађарски премијер послао поруку Ђорђи Мелони и Марин Ле Пен

МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан критиковао је шефице десничарских странака у Италији и Француској што нису постигле договор о удруживању у следећем сазиву Европског парламента.

14. 06. 2024. у 17:25

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

СРАМ ВАС БИЛО! Енглези се баш плаше Србије, раде све да подигну тензије пред меч против орлова