"ИСТИНА НИЈЕ ЈЕДНОСТРАНА И НИКАД НИЈЕ БИЛА!" Вучићеве речи на панелу у УН - Зашто уопште доносите ову резолуцију? (ВИДЕО)

Новости онлајн

22. 05. 2024. у 17:13

У ЊУЈОРКУ се данас, у организацији Сталне мисије Републике Србије при Уједињеним нацијама, одржава панел дискусија „Ми говоримо, јер они не могу - гласови које треба чути“- сведочанства сведока и жртава рата у БиХ. На крају панел дискусије обратио се председник Србије Александар Вучић.

ИСТИНА НИЈЕ ЈЕДНОСТРАНА И НИКАД НИЈЕ БИЛА! Вучићеве речи на панелу у УН - Зашто уопште доносите ову резолуцију? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Дирнут сам сведочењима Срба коју су данас овде сведочили о дешавањима кроз које су прошли пре 30 година - рекао је Вучић и захвалио се свима који су говорили о својим језивим искуствима из рата.  

- Ово је само група људи која живи у САД. Нисмо довели на стотине хиљада људи српског порекла из Босне и Србије. Хтели смо да покажемо да истина није једнострана и никад није била. Неке од жртава су управо то и рекле - поручио је председник. 

- Желео сам да још једном поновим да Србија никада није ћутала о страшним догађајима који су се догодили у Сребреници, напротив, ми смо хапсили, приводили, изручивали свакога ко је био појединачно одговоран за зличине који су се догодили тамо - рекао је Вучић. 

- Сви ови људи осећаће се вепома лоше ако ви будете усвојили резолуцију. Зато што су они сви жртва и одједном они ће на челима имати знак тако што ће постати део геноцидног народа - поручио је Вучић и питао зашто се уопште доноси резолуција ако је реч о индивидуалној одговорности. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

"СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ" Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

СЛУШАЈТЕ председника Србије и његову искрену оцену ситуације у Украјини, написао је финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дотком на Иксу, цитирајући председника Србије Александра Вучића.

16. 06. 2024. у 14:34

Коментари (0)

АЛБАНЦИ НАПАЛИ СРПСКЕ НАВИЈАЧЕ! Почели тучу на ЕУРО 2024, али када се чуло Јуриииш! - нису се провели добро (ВИДЕО)