НАПИСАЛИ КАЗНУ СТЕФАНУ ВЕЉКОВИЋУ: Тзв. косовска полиција сада терети грађане због протеста испред Филијале Поштанске штедионице

Д. З.

22. 05. 2024. у 22:54

ПРИПАДНИЦИ твз. косовске полиције како су саоптшили из Српске демократије у Косвској Митровици терете четворицу грађана због наводног инцидента током њиховог упада у просторије главне филијале Поптанске штедионице у Косовској Митровици.

НАПИСАЛИ КАЗНУ СТЕФАНУ ВЕЉКОВИЋУ: Тзв. косовска полиција сада терети грађане због протеста испред Филијале Поштанске штедионице

фото фејсбук

Како је на друштвеној мрежи Фејсбук саопштио председник СД Александар Арсенијевић полиција у северном делу Митровице покушала је данас да уручи казну потпредседнику ове стране Стефану Вељковићу за наводно нарушавање јавног реда и мира односно „подстрекивања на насиље“ због дешавања испред главне филијале Поштанске штедионице у понедељак - али је Вељковић одбио да преузме казну.

- Ми можемо да поручимо да не одустајемо од борбе и да нећемо да поклекнемо, сутра ћемо доћи овде у полицијску станицу са тимом адвоката - поручио је Вељковић испред полицијске станице у Косовској Митровици док је Александар Арсенијевић истакао да ће се позвати и на изјаву командира тзв. косовске полиције за регион север Ветона Ељшанија који је изјавио да није било инцидената већ само разговора са грађанима.

- Ово је додатан притисак на нас и наше грађане, а међународној зајендици поручујемо да није довољно то што је осудила акцију тзв. ксоовске полиције већ да схвате и прихвате да је кривац за све једностране акције овде на северу управо у Приштини а не овде - поручио је Александар Арсенијевић из Српске демократије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ЕНГЛЕСКА У ВЕЛИКОЈ ПАНИЦИ: Шта ћемо ако се Србија сад повуче са ЕУРО 2024?!