СРБИ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ ЧВРСТО УЗ ВУЧИЋА Председник општине Пљевља за "Новости": Ми смо један народ, без обзира на то где живимо (ВИДЕО)

Милица Шкорић
Милица Шкорић

20. 05. 2024. у 12:24

ПРЕДСЕДНИК општине Пљевља др Дарио Вранеш говорио је за "Новости" о подршци Срба из Црне Горе председнику Вучићу који је отишао за Њујорк како би одбранио српске интересе.

СРБИ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ ЧВРСТО УЗ ВУЧИЋА Председник општине Пљевља за Новости: Ми смо један народ, без обзира на то где живимо (ВИДЕО)

Фото: Д. Миловановић

Вранеш истиче да је дошао као представник српског народа Црне Горе да испрати председника Вучића на пута за Њујорк.

Каже да је њиховим окупљањем у Храму Светог Саве, где је поред Вучића био присутан и председник Додик, послата порука српског заједништва.

Председник општине Пљевља изјавио је да је пред полазак председника Вучића у Њујорк дошао да му пренесе поруку Срба из Црне Горе.

- Српски народ у Црној Гори стоји чврсто уз Србе из Србије. Ми смо један народ без обзира на то где се налазили - каже Вранеш.

Између осталог, Вранеш је говорио и о одлуци Владе Црне Горе да се гласа за резолуцију о Сребреници и подсећа да то није одлука народа, већ појединих политичара. Додао је и да је показатељ добре политике председника Вучића то што стално на његов рачун пристижу критике од страних амбасада.

За крај, Вранеш је открио и једну занимљиву чињеницу, а то је да је научио да чита управо захваљујући "Вечерњим новостима" и да свој дан не проводи без наших новина.

Вранеш је у Београд дошао као представник Срба и представник Нове Српске демократије и Андрије Мандића, те присуствовао јутрос молитви у Храму Светог Саве пред полазак председника Србије Александра Вучића у Њујорк.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ДОВЕЛИ АРЕНУ У ЗАГРЕБУ ДО УСИЈАЊА: Саша Матић и Милица Павловић запевали заједно - певач прекинуо одмор да би гостовао на концерту (ВИДЕО)