КУРТИЈУ НЕ СМЕТА КОКАИН У ЛЕПОСАВИЋУ, А СМЕТА МУ СРПСКА ТРОБОЈКА: Скандалозно понашање лажне државе

Novosti online

10. 05. 2024. у 12:23

И ДОК се општина користи као наркоманско легло, Куртијевом режиму смета истицање српске тробојке, па тако лажни градоначелник у општини Лепосавић Љуљзим Хетеми забрањује постављање српске заставе.

КУРТИЈУ НЕ СМЕТА КОКАИН У ЛЕПОСАВИЋУ, А СМЕТА МУ СРПСКА ТРОБОЈКА: Скандалозно понашање лажне државе

Фото: Новости

Куртијев режим злоупотребљава и сопствене прописе и законе када је потребно нешто да уради на штету Срба.

Чак и такозвани устав тзв. Косова и закони прописују да Срби смеју да истичу своја национална обележја, што значи и заставе.

Док се општина користи као наркоманско легло и на друштвеним мрежама и порталима се објављују снимци на којима се види конзумирање кокаина у згради општине Лепосавић за време Хетемијевог мандата, Куртијевом градоначелнику очигледно не смета кокаин, али му сметају српске заставе!

На видео-снимку који је настао у подруму општине Лепосавић, коју је узурпирао Курти са својим лажним градоначелником, разговетно се чује Радоица Радомировић, у чијем друштву се види Драган Аксентијевић који више пута шмрче кокаин и јасно поручује свом шефу да се дрогирају.

- Ја волим да седнемо ја, ти фејс ту фејс да узмемо мало кокаина, мало да се опичимо, да се клепимо мало... - каже Аксентијевић, чиме јасно сигнализира да се и Радомировић дрогира. Овај наркоман похвалио се и да га заједничко дрогирање препоручује и за вишу функцију у општини.

БОНУС ВИДЕО: НАПРАВИЛИ ОД ОПШТИНЕ НАРКОМАНСКО ЛЕГЛО: Куртијеви Срби на челу са Радомировићем шмрчу као луди

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (5)

ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК... Новак Ђоковић не само да је стигао на Вимблдон, већ тамо - нема мира (ВИДЕО)