"ДОУШНИК КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ " Српска листа: И поред свих доказа о умешаности у кривична дела, Радомировић остаје на слободи

Novosti online

29. 04. 2024. у 13:31

РАДОИЦА Радомировић и поред свих доказа о умешаности у кривична дела у општини Лепосавић почињена против часних грађана ове општине остаје на слободи јер је доушник косовске полиције те потказује часне Србе албанским инспекторима који их након тога прогоне и хапсе, малтретирајући и њих и њихову децу и породице, наводи се у саопштењу Српске листе.

ДОУШНИК КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ  Српска листа: И поред свих доказа о умешаности у кривична дела, Радомировић остаје на слободи

Фото Кабинет премијера тзв. Косова

- Ово се да јасно закључити након најновијег снимка који је објављен на друштвеним мрежама где се јасно чује како Радоица Радомировић сарађује са албанским инспекторима и помаже им да лоцирају часне Србе у општини Лепосавић, зарад ситног ћара и мало привилегија. Овај снимак је довољан доказ да објасни како је могуће да и поред доказа да је организовао криминалну групу за вршење кривичних дела и угрожавање мира и сигурности грађана у општини Лепосавић Радомировић није иза решетака. А поред овог снимак, то да је под заштитом Аљбина Куртија потврђује и снимак од пре пар дана на коме се чује како он са замеником министра локалне самоуправе у Приштини и лажним градоначелником Љуљзимом Хетемијем планира отимање станове које је за расељена лица, младе брачне парове у социјално угрожене грађане градила Влада Републике Србије - додаје се у саопштењу.

- Косовска полиција и званичници се хвале камерама, па да се подсетимо да постоје и видео снимци где чланови групе Радоице Радомировића користе дрогу у радно време у просторима општине Лепосавић. Постоје и више аудио снимака на коме сазнајемо да је Радомировић тренер за паљење аутомобила и плацева, како подстрекава друге да чине кривична дела те гарантује заштиту, али до данас није ухапшен нити процесуиран.

БОНУС ВИДЕО: ЕКСКЛУЗИВНО: Доказ да Куртујев послушник Радоица Радомировић намешта Србе на хапшење шиптарима

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

РУСИЈА ЈЕ БЕСНА: Дроном убијен Иван Шаљнев