БРНАБИЋ ПОРУЧИЛА БЕЋИРОВИЋУ: Напади на Вућића без аргумента, "Оштар одговор" - тужњикав скуп флоскула и неистина

Novosti online

12. 04. 2024. у 16:33

ПОВОДОМ напада Дениса Бећировића, председавајућег Председништва Босне и Херцеговине, на председника Србије Александра Вучића, огласила се Ана Бранбић.

БРНАБИЋ ПОРУЧИЛА БЕЋИРОВИЋУ: Напади на Вућића без аргумента, Оштар одговор - тужњикав скуп флоскула и неистина

Фото: Принтскрин/БХРТ

Наиме, Бећировић је поручио да "Шешељев сарадник и аутор мрачне изјаве “за једног Србина, 100 Муслимана” не може никоме држати лекције".

Тим поводом Брнабић је поручила:

Знате шта једино ни лупом није могло да се нађе у овом "оштром одговору" Бећировића председнику Србије, Александру Вучићу? Аргумент.

"Оштар одговор" је тужњикав скуп уобичајених флоскула и стандардних неистина, уз додатак личног обрачуна са Александром Вучићем из времена када је имао око 23 године.

Тако је то кад, као  Бећировић, останете да живите у 90-тим годинама прошлог века, јер из тога он, једноставно, не жели да изађе. Ту се осећа добро, то му је сигурна зона. Ту може од јутра до сутра да глуми жртву, уместо да нешто заиста и уради за Босну и Херцеговину, и за све људе који у тој земљи живе - били они Бошњаци, Срби или Хрвати.

Управо због тога њему (и сличнима) смета Вучић - зато што је Вучић и за Србе и за Бошњаке - у Србији и региону, урадио много: изградио путеве, домове здравља, тренутно је у изградњи Клинички центар у Новом Пазару, као и Омладински центар. Изградио је најмодернији атлетски комплекс, једну од најмодернијих основних школа у Србији (у Сјеници), доводи инвеститоре и подржава локалну привреду. Тиме се, на најконкретнији начин, бори за мир, међусобно уважавање и суживот, показује поштовање.

Фото: Printskrin X

За разлику од њега, једини изговор који Бећировић има за то што, осим сејања мржње и нетрпељивости, ништа није урадио за српски народ у БиХ и Републици Српској, јесте - па, добро, ништа нисам урадио ни за Бошњаке. Е, зато живи у 1990-им годинама ХХ века.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
УЖАС НА ДУНАВУ: Сударила се два брода, има мртвих, трага се за несталима

УЖАС НА ДУНАВУ: Сударила се два брода, има мртвих, трага се за несталима

ДВЕ особе су погинуле, а пет се води као нестало када су се два брода сударила на Дунаву, код мађарског града Вероце, око 50 километара северно од Будимпеште, саопштила је данас полиција.

19. 05. 2024. у 12:04

КО ЈЕ ЦРВЕНИ КОМАНДАНТ? Једини Србин генерал Црвене армије - Лењин му био захвалан, страдао од Стаљинове руке (ФОТО)

КО ЈЕ ЦРВЕНИ КОМАНДАНТ? Једини Србин генерал Црвене армије - Лењин му био захвалан, страдао од Стаљинове руке (ФОТО)

ИСТОРИЈА Совјетског Савеза, светске суперсиле 20. века, упамтила је бројне хероје, борце, официре који су својим јунаштвом и резултатима задивили свет. У периоду када се СССР тек стварао и уздизао, значајан помена био је и допринос једног Србина, Данила Срдића (1896-1937), првог и јединог Србина који је био генерал Црвене армије. Ово је његова прича.

20. 05. 2024. у 11:53

Коментари (0)

ДОСТА СА ЛАЖИМА! Црвена звезда објавила комплетан снимак и детаље разговора који су претходили тучи Нанели - Лазаревић! (ВИДЕО)