ЈА САМ СРБИН КОЈИ ЖИВИ У АМЕРИЦИ Компјутерски геније: Желим да будем део Србије и да промовишем њене интересе до краја свог живота

Novosti online

06. 12. 2023. у 12:41

СТИВ Вознијак, инжењер рачунарства и суоснивач компаније Епл, рекао је на заједничкој конференцији са председником Србије Александром Вучићем да је одушевљен нашом земљом.

ЈА САМ СРБИН КОЈИ ЖИВИ У АМЕРИЦИ Компјутерски геније: Желим да будем део Србије и да промовишем њене интересе до краја свог живота

Фото: Танјуг

- Толико сам срећан и захвалан. Путујем светом и упознајем доста људи и Јанко Типсаревић је видео да смо моја супруга и ја заинтересовани за овај део света, а и директно за Србију. Он је организовао да ми дођемо овде, па чак и да постанемо грађани Србије. Сада говорим пријатељима да сам ја Србин који живи у Америци.

Он је рекао да ће Експо 2027 бити година када ће све бити усмерено на Србију.

- Драго ми је што сам овде. Моја супруга и ја смо узели одмор и кренули из Америке да путујемо по градовима који леже на Дунаву. И заиста је дивно. Ово је најсмисленије од свих путовања које сам имао. Ово је невероватно. Желим да будем део Србије и да промовишем њене интересе до краја свог живота.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АГОНИЈА - 90 МИНУТА Пробудила се усред операције: Бол је био ужасан, желела сам да вриштим, а нисам могла

АГОНИЈА - 90 МИНУТА Пробудила се усред операције: "Бол је био ужасан, желела сам да вриштим, а нисам могла"

КАНАЂАНКА Дона Пенер доживела је заиста застрашујуће искуство током операције. Она се усред операције пробудила, а онда осећала сваки рез без могућности да се помери и сигнализира докторима да је скалпелом секу наживо.

03. 03. 2024. у 08:51

Коментари (61)

ОСВОЈ КАРТЕ И БУДИ ДЕО ХУМАНЕ МИСИЈЕ НА ФЕСТУ