НАСИЉЕ СУ ЗАТВОРЕНЕ ФАБРИКЕ: Сека Сабљић на протесту говорила о времену кад су Србијом владали они који организују ове протесте

Novosti online

09. 06. 2023. у 19:28

ГЛУМИЦА Сека Сабљић која је говорила на политичком протесту који организује прозападна опозиција говорила је о времену кад су Србијом владали они који организују овај протест.

НАСИЉЕ СУ ЗАТВОРЕНЕ ФАБРИКЕ: Сека Сабљић на протесту говорила о времену кад су Србијом владали они који организују ове протесте

Новости

Наиме, она је причала о затвореним фабрикама које су управо затварали они који предводе ове протесте док су били на власти.

- Насиље су затворене капије испред радника у фабрикама који су истерани са својих радних места и којима плате и зараде нису исплаћене. То је насиље -  рекла је Сека Сабљић у говору који је одржала испред Скупштине Србије.

Такође, она је описала како је изгледало здравство у време док су на челу државе били управо они на чијим протестима је данас говорила.

- Насиље над грађанима је кад не могу да стигну до лекара, а чекаонице у здравественим установима је као пакао - нагласила је она.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (2)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу